advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Zware sneeuwval heeft in Engeland voor veel overlast gezorgd. Op de weg veroorzaakte de sneeuwval voor gevaarlijke situaties en heeft al op diverse plekken voor ongelukken gezorgd. Daarnaast zijn meer dan 15.000 huishoudens zonder stroom komen te zitten nadat de stroomvoorziening door de “blizzard” werd afgesloten.

Intussen zijn veel snelwegen gesloten door de sneeuwval. Dat meldt het live blog van de Engelse krant “The Mirror”.

sneeuwval Engeland
Credits: SWNS.com, Mirror.co.uk
Credits foto: mirror.co.uk
Sneeuwval Engeland
Image: @GlosPolice_FCR/Twitter

Toeristen vast op vliegvelden

Op het vliegveld van Birmingham kwamen honderden toeristen vast te zitten omdat  hun vluchten werden gecanceld. Ook op andere Engelse vliegvelden werden vluchten geannuleerd en werden toeristen opgedragen de weer- en informatieberichten nauwkeurig te volgen.

Boom op rails door sneeuwval

Ook het treinverkeer ondervindt veel hinder van de weersomstandigheden. Zo viel er een boom op een rails tussen Leamington Spa en Banbury.

Credits kopfoto: PA

sneeuwval Engeland


Lees hier alle artikelen over het weer in de winter


 

advertentie