advertentie
Ga mee op Europese Safari
Ga mee op Europese Safari. Klik hier voor meer informatie.

Zonder zorgen op wintersport

Door: Edwin Hagenouw

Heb jij ook ieder jaar stress met het boeken van een wintersportvakantie? Niet 100% zeker over de geboekte accommodatie? Heeft iedereen wel materiaal bijgeboekt? Zijn de kamers goed ingedeeld?

Boek dan je reis via een reisorganisatie met een persoonlijke touch. Maar dan moet ik naar een reisbureau! Nee, ook online is dit mogelijk! Zoals bij Summit Travel. Zij regelen het voor je als je in troubles bent. Wil je voor je reis iets wijzigen? Bij een reisorganisatie met een persoonlijke touch is dat geen probleem. Omdat ze precies weten waar het over gaat, kunnen ze snel schakelen met de accommodatie ter plaatse of de wijziging voor de skipas doorgeven.

Summit Travel is zo’n organisatie. Groot geworden door persoonlijk te blijven. Met een ruime ervaring in de organisatie van groepsreizen voor bedrijven en grote groepen particulieren zijn zij uniek in de wintersport. Reis je met je gezin, klein gezelschap of als stel? Ook voor jou gelden dezelfde voorwaarden: persoonlijk en een scherpe prijs voor je wintersport.

Dit jaar met een groep op reis?

Heb jij ook het geluk dat je je in een groep met enthousiaste wintersporters bevindt? Dan kun je ook met zijn allen op pad gaan. Een mooi chalet, eventueel met catering of een aantal appartementen / hotelkamers voor wat meer privacy, het kan allemaal. De een wil met de auto met de spullen, terwijl andere deelnemers het fijner vinden om met het vliegtuig, de bus of de trein te gaan. Dat kan allemaal geregeld worden. Net als de skipassen, laat het weten wanneer ze in moeten gaan. Voordeel voor jou? Veel minder regelwerk!

Ook de praktische zaken, zoals verzekeringen, materiaal kunnen gemakkelijk worden verzorgd door je eigen contactpersoon.

Weet je nog niet waar je reis naar toe gaat?

Summit Travel werkt graag een aantal reisvoorstellen uit aan de hand van jouw wensen. Zoek je een gebied voor families, of juist oneindige kilometers met veel hoogtemeters? Ben je op zoek naar een gebied met meer dan alleen wintersport of juist veel off-piste mogelijkheden? In het assortiment zijn de bekende gebieden, zoals Val Thorens, het Zillertal of Serfaus-Fiss-Ladis natuurlijk opgenomen.

Gerlos

Zoek je iets nieuws of iets compleet anders? Bekijk dan eens de gebieden in Italië, zoals Via Lattea, Skirama Dolomiti of Bardonecchia. Ook in Frankrijk zijn nog (voor Nederlanders) onbekende parels zoals Val Cenis en Sainte-Foy Tarentaise. Wil je het beste van twee landen? Ga dan naar La Rosière. Of heb je meer zin in feest op de piste? Ook daar is een oplossing voor: Dutchweek Italia, Gerlos, Saalbach, Zell am See of Noorwegen! Via de website van Summit Travel kun je je volop oriënteren op gebieden. De eenvoudige en snelle zoek en boek functie maakt het je gemakkelijker dan ooit!

Maar zoek je een supermooie en luxe accommodatie aan de piste: ook dat kan ook geregeld worden

Qua accommodaties is er een ruim aanbod. Een simpel, maar fijn pension of appartement zit in het assortiment. Maar zoek je een supermooie en luxe accommodatie aan de piste: ook dat kan ook geregeld worden!

Voordelig wintersporten

Om je wintersport voordelig uit te laten pakken zijn in de meeste gevallen de skipassen inclusief. Dat scheelt vaak een aanzienlijk bedrag op de reissom. Ook zijn er nu nog veel vroegboek-kortingsacties, waardoor je een leuk bedrag kunt uitsparen.

zonder zorgen

Summit Travel is inmiddels ruim vijftien jaar specialist in wintersport reizen met een persoonlijke touch. Of je nu met zijn tweeën, je gezin, groep vrienden of het bedrijf naar de sneeuw gaat, Summit Travel regelt het voor je.

Wil je ervaren hoe de Summit-aanpak werkt? Doe een vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

Summit Travel is partner van Snowrepublic

advertentie
Ski Safari