advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Serfaus Fiss en Ladis vanuit de cockpit

Door: Saskia Smulders

Een trouwe volger van SnowRepublic, Joost Strauss, is overdag piloot bij een bekende luchtvaartmaatschappij, maar in z’n vrije tijd gaat hij graag skiën in Serfaus-Fiss-Ladis. Toen hij deze week over dit – toen vrijwel onbewolkte – gebied vloog maakte hij deze foto’s vanuit de cockpit.

Op de foto’s zijn de bergkammen goed te zien en kun je de dorpjes Serfaus, Fiss en Ladis mooi zien liggen. Joost heeft ons beloofd dat hij, zodra er weer sneeuw ligt, nog eens van deze prachtige foto’s zal maken.

cockpit
De bergkammen van Serfaus Fiss Ladis met in de verte nog wat sneeuw | Foto: Joost Strauss
Een schitterend overzicht van het dal waar je Ladis, Fiss en Serfaus goed kunt zien liggen | Foto: Joost Strauss
cockpit
Hier kun je goed zien dat Ladis lager gelegen is dan de andere twee dorpen. Serfaus is langgerekt (helemaal links). Het “staartje” van Serfaus is de Parkplatz. Fiss ligt in het midden. Rechtsonder zie je Prutz liggen. Onderin stroomt het riviertje de Inn. | Foto: Joost Strauss

Vind je het lastig je je te oriënteren? Misschien helpt dit screenshot van Google Earth:

Prachtig vergezicht vanuit de cockpit | Foto: Joost Strauss

Lees ook:

advertentie