Zes ideeën om Valentijnsdag in de sneeuw te vieren

Door Maaike de Vries

Het is Valentijnsdag! Op veertien februari mag je geliefde of geheime liefde verwennen met een bos bloemen, een ontbijt op bed of een romantisch uitje. Ook de wintersport biedt voldoende mogelijkheden om van deze dag een van de leukste dagen van het jaar te maken. Ik geef je hieronder zes tips voor een onvergetelijke dag van de liefde!

1. Begin je Valentijnsdag goed met een speciaal Valentijnsontbijt. Vrijwel ieder skigebied besteedt aandacht aan deze dag en heeft daarom bijzondere Valentijnsaanbiedingen. Zo kun je in sommige gebieden extra vroeg omhoog, zodat je bij zonsopkomst kunt skiën en ontbijten op de berg. Of wat denk je van een ontbijtje ín de gondel?
Wil je weten welke activiteiten het gebied heeft waar jij de 14e bent? Informeer dan bij de lokale VVV.

2. Hartjes maken in de sneeuw. Oh zo zoet, maar hé het is tenslotte Valentijnsdag. Heb je gelijk een excuus om daarna je handen op te warmen aan een kop warme chocomel, in een romantische berghut.

Valentijn
Fotocredits Pixabay

3. Ben je niet in het buitenland, maar wil je Valentijn wél in de sneeuw vieren? Dan heeft Snowworld een leuke aanbieding voor je. In zowel Landgraaf als in Zoetermeer kun je genieten van een romantisch arrangement én kun je natuurlijk ook een paar uurtjes van de sneeuw genieten. Je wordt ontvangen met een glaasje prosecco, waarna je kunt genieten van een 3-gangen proeverij of van de Valentijnsfondue. En na het eten kun je nog even hartjes tekenen in de sneeuw. Skiën of boarden kan natuurlijk ook. Meer info op www.snowworld.com

4. Liefde en chocola gaan heel goed samen. Tel daar nog de typische fondue bij op en je hebt een echt Valentijnswintersportgerecht; Chocoladefondue.

5. Kijk deze twee lovebirds nou toch, dit kunnen jullie zijn! Het is wat uitdagend, maar wel een Valentijnsactiviteit om nooit te vergeten; samen met je tortelduifje paragliden en daarna lekker bijkomen op het terras in de zon.

Vogels
Fotocredits Olav Eerland

6. En last but not least… ben je ervan overtuigd dat jouw partner dé persoon is om oud mee te worden? Wat is dan een mooiere plek voor een huwelijksaanzoek dan op de berg. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dat The Best Valentine Ever wordt. Heb jij nog andere tips? We horen ze graag van je!

Huwelijksaanzoek
Fotocredits Maaike de Vries

LEES HET LAATSTE WINTERSPORTNIEUWS OP snowrepublic.nl


(Visited 438 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.