advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Wil je eens zelf ervaren hoe het er aan toe gaat tijdens een wedstrijd slalom op de ski’s? Je kunt nu zelf ondervinden hoe het is en je kunt jezelf aan anderen in SnowWorld Zoetermeer. Ze organiseren namelijk op donderdagavond 30 november een Slalom Experience.

Voor wie bestemd?

De wedstrijd is bestemd voor iedereen boven de 18 jaar. Je skiet in drie wedstrijden waarbij je wordt ingedeeld in je eigen leeftijdsklasse en ervaringsklasse (debutanten, skileraren en wedstrijdteams). Drie kansen dus om je snelste tijd neer te zetten. De winnaars worden beloond met prijzen.

Slalom iets voor jou?

Geef je dan op via de website van SnowWorld. Daar staan ook precies de voorwaarden vermeld. Wees er snel bij, want er zijn 100 plekken.

Lees ook:


Marcel Hirscher maakt mogelijk op 12 november zijn rentree

 

advertentie