Het wintersportseizoen 2023-2024 is nu echt begonnen en dat vieren we met jou als lezer van Snowrepublic. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een wintersport-fotowedstrijd. Deel je mooiste wintersportfoto’s met ons en maak kans op een fantastische ski-rugzak. Deze wordt aangeboden door onze ski-safety-partner Ortovox. Hieronder vertel ik je graag meer over de prijs die je kunt winnen: de RAVINE 28 Freeride rugzak.

De nieuwe RAVINE is een lichtgewicht en technische ski-rugzak voor veeleisende wintersporters, die geen tijd willen verspillen voor ze aan de de volgende afdaling beginnen. Met behulp van een snel te bevestigen parallelle skisluiting met karabijnhaak kunnen zelfs brede freeride-ski’s in één eenvoudige beweging aan de rugzak worden bevestigd.

Het aparte veiligheidscompartiment biedt snelle toegang tot je nooduitrusting en een lichte ijsbijl, terwijl alle items in het hoofdcompartiment zowel vanaf de bovenzijde als vanaf de zijkant toegankelijk zijn.

Dankzij het ERGONOMIC FULL CONTACT LIGHT BACK SYSTEM verdeelt de rugzak de belasting optimaal over de rug en sluit hij nauw aan op de wervelkolom zonder te verschuiven. Voor extra bescherming van de wervelkolom kan de RAVINE 28 worden uitgerust met de CLASP SPINE PROTECTOR aan de binnenkant. De rugbeschermer is apart verkrijgbaar, is gecertificeerd volgens motornormen en schuift gemakkelijk in een aparte binnenzak.

Naast veiligheid en functionaliteit ligt de focus van de RAVINE 28 ook op het milieu: de rugzak is volledig PFC-vrij en wordt bovendien volgens een klimaatneutraal proces gemaakt van gerecycled polyamide. De winkeladviesprijs van deze rugzak is € 200.

Veiligheid en duurzaamheid

Sinds de start in 1980 richt Ortovox zich op veiligheid in de bergen. Zo ontwikkelen ze bijvoorbeeld steeds betere lawinepiepers en lawinerugzakken. Iets later kwam daar kleding bij, puur gericht op intensieve dagen in de bergen. Er is kleding voor bergbeklimmers, maar ook speciaal voor voor toerskiërs en freeriders. Ortovox heeft ook een duidelijk duurzaamheids-doel. Zij willen hun uitstoot aanzienlijk verminderen en wat overblijft ruimschoots compenseren. En dat is zelfs een jaar eerder gelukt dan gepland!

Vanaf 2023 is de volledige collectie van Ortovox klimaatneutraal. Maar dat betekent niet dat Ortovox vanaf nu achterover gaat leunen. In tegendeel. Er wordt doorlopend hard gewerkt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Want het motto is: uitstoot verminderen is altijd nog beter dan compenseren.

De hele collectie van Ortovox vind je op de website en koop je online of in de winkel van TwinSeasons.

Doe mee met de fotowedstrijd en maak kans op deze rugzak

Het thema van deze fotowedstrijd is ‘Liefde voor Wintersport” Dus doe mee met je beste foto’s van besneeuwde bergtoppen, verstilde bergdorpjes onder een witte deken, je partner op de ski’s, een sneeuwengel, een bord Kaiserschmarrn, je vrienden dansend op tafel in de après-ski, etc.. We zijn benieuwd naar je foto’s vol warme emotie en koude actie!

Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Titel van de foto” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Selecteer je foto” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”. Onze redactie zal je foto beoordelen voordat deze online gaat.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB, maar we verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Bij voorkeur in het bestandsformaat JGP. Op die manier wordt de pagina niet vertraagd.

Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Je mag vanzelfsprekend vrienden en familie vragen om op jouw foto’s te stemmen. Zo vergroot je je kansen om te winnen. Succes!

Stemmen in de fotowedstrijd kan t/m 31 december 2023. Je foto’s uploaden kan t/m 30 december 2023.

Je kunt alleen deelnemen met foto’s die je zelf hebt gemaakt tijdens de wintersport. Een jury bestaande uit redacteuren van Snowrepublic zal de winnaar kiezen uit de twintig foto’s met de meeste stemmen. De winnaar van deze fotowedstrijd ontvangt na afloop een mail van ons. Zorg dus dat het meegestuurde mailadres klopt. De winnaar zal bekend gemaakt worden op Snowrepublic.nl en onze social media. Bij deelname aan onze fotowedstrijden en andere win-acties ga je akkoord met de actievoorwaarden.

De fotowedstrijd is gewonnen door Vincent de Groot, met onderstaande foto ‘Man and his Mountain’. We wensen Vincent veel mooie momenten in de bergen met de rugzak van Ortovox.

Man and his Mountain. Foto: Vincent de Groot

DUURZAME FREERIDE EN TOERSKI COLLECTIE

Freeriders en toerskiërs opgelet! Ortovox levert je de allerbeste gear voor je bergavontuur. Of het nu gaat om de natuurlijke bescherming van het nieuwe, lichte SWISSWOOL Col Becchei-jack (made in Europe), de technische toerski-rugzakken, of alle andere kleding en accessoires.

Met Ortovox zit je zeker goed, ook omdat de hele wintercollectie volledig klimaatneutraal is.

Klik hier voor meer informatie