Winteropening Sölden (7-10 nov) gaat niet door

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur Snowrepublic

Zojuist had ik contact met DoubleDutch, de organisatoren van de bekende Winteropening in Sölden. En helaas hebben ze moeten besluiten om het evenement dit jaar geen doorgaan te laten vinden. De wintersporttestdagen zouden plaatsvinden van 7-10 november. Alle activiteiten worden geannuleerd en de mensen die al hadden geboekt ontvangen hun geld terug. 

Oskar Beumers van DoubleDutch: “We gaan niet tegen advies van de overheid betreffende events in en respecteren het huidige reisadvies. Momenteel staat het reisadvies voor Tirol op oranje en zou geen goed signaal zijn om het event dan toch door te laten gaan. Hopelijk kunnen we vanaf december weer activiteiten in de sneeuw oppakken. We kijken na al uit naar het aankomend wintersportseizoen en natuurlijk de Winteropening van 2021/2022. Ik wens iedereen een machtig mooie winter.”

Winteropening
Zo mooi is de winter in Sölden

De Winteropening met meer dan duizend paar ski’s en ruim vijfhonderd snowboards, behoort absoluut tot één van de grootste testevents van Europa. En niet alleen ski’s en snowboards zijn er te testen, ook helmen, goggles en andere wintersportgear zijn vollop uit te proberen. Ook als je jouw uitrusting al super voor elkaar hebt kun je normaal gesproken (in een jaar zonder Covid-19) in november heerlijk skiën of snowboarden onder de mooiste omstandigheden op de gletsjer in Sölden.

(Visited 473 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën