Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Winterberg verlengt seizoen tot eind april

Door: Saskia Smulders

Je hebt ’t vast al gemerkt: april is tot dusver behoorlijk koud verlopen en de lente lijkt ook nog ver weg te zijn. Die kou hebben ze natuurlijk ook bij onze oosterburen en dat geeft ze in Winterberg de mogelijkheid het wintersportseizoen te verlengen tot 25 april.

Sneeuwdek

Het sneeuwdek op de pistes van Winterberg is nog best dik en in combinatie met de koude (nachten) lijkt het erop dat de kwaliteit van de sneeuw voorlopig behouden blijft. Zeker in de ochtend, zo luidt het advies op de Facebookpagina van Skiliftkarussel:

Dagelijks zullen er minimaal 5 liften open: Poppenberg, Rauher Busch, Büre-Herrloh, Sürenberg, Kleine Büre en lopende band 10 a. Als de vraag groot genoeg is, komen er misschien Brembergkopf 1 en Sneeuwwitje bij. Hier vind je trouwens de webcams om even te spieken hoe het er nu uitziet.

Vanzelfsprekend geldt dit alles alleen voor Duitse toeristen en niet voor Nederlanders.

Bron: Facebookpagina Skiliftkarussel Winterberg | Hoofdfoto: Pixabay

Lees ook:

(Visited 718 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer