advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Winterberg gaat morgen open!

Door: Saskia Smulders

Heb je morgen of zondag niets te doen? Pak dan je ski’s of snowboard, stap in de auto en ga naar Winterberg. Daar gaan namelijk morgen de eerste pistes en liften open.

Foto: Skiliftkarussel Winterberg via Facebook
Foto: Skiliftkarussel Winterberg via Facebook

Groen licht

De sneeuwkanonnen hebben sinds afgelopen nacht hun werk gedaan om volop sneeuw te maken. Het was vandaag nog behoorlijk spannend of ’t zou gaan lukken, maar nu is er groen licht. In totaal gaan er vijf liften open tussen het gebied Remmeswiese, Büre, Poppenberg en Kleine Büre. Zondag komt daar mogelijk nog een extra lift bij. De sneeuwkanonnen zullen gedurende de opening hun werk blijven doen om zoveel mogelijk sneeuw te kunnen produceren om tijdens de kerstvakantie goede omstandigheden te creëeren.

Foto: Skiliftkarussel Winterberg via Facebook
Foto: Skiliftkarussel Winterberg via Facebook

Willingen nog niet

Het skigebied in Willingen gaat morgen niet open. De reden hiervoor dat dit gebied ietsjes lager ligt en dus onvoldoende kou heeft kunnen pakken. Hierdoor was het simpelweg net iets te warm om de sneeuwkanonnen onafgebroken aan te kunnen zetten.

Bron: Skiliftkarussel Winterberg via Facebook

 

advertentie