Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Het zijn onzekere tijden voor jou als wintersporter in Nederland. Waar kun je nog naartoe en welke regels gelden ter plekke. Moet je een QR code laten zien en mondkapjes op in de skilift? Onduidelijkheid regeert in deze weken waarin we normaal gesproken vol adrenaline en energie uitkijken naar onze skireizen tijdens de kerstvakantie en daarna.

Op Snowrepublic doen we ons best je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het wintersportnieuws en met onze reistips en verhalen. De eerste redacteuren van het Snowrepublic team hebben ondertussen alweer mooie winterreizen gemaakt naar Zwitserland, Duitsland, Italië, Zweden en Noorwegen. De updates kon je al voorbij zien komen op onze social media en de verslagen lees je binnenkort hier op de website. Wil je steeds op de hoogte blijven van het weer en de sneeuwverwachting in de bergen? Lees dan de berichten van onze weermannen op Alpenweerman.nl. 

FOTOWEDSTRIJD | Win een Julbo QUICKSHIFT t.w.v € 209,95.

Doe ook deze winter mee met onze Winter Fotowedstrijd en maak kans op een exclusieve skibril van het Franse topmerk Julbo. De Julbo QUICKSHIFT is een nieuwe ontwikkeling van ski- en snowboardbrillen. Deze goggle bevat het Switch Air-systeem dat zorgt voor actieve controle over de ventilatie. Het comfort van de bril wordt garandeert door middel van twee drop-outs aan de onderkant van het frame.

Dankzij deze Julbo-innovatie is de bril volledig flexibel, zowel bergop als af, ongeacht de lengte of intensiteit van de inspanning. De frameloze constructie en cilindrische lens zorgen voor een perfecte stijl, gezichtsveld en pasvorm, terwijl onze REACTIV meekleurende lenzen een optimale visuele kwaliteit garanderen, ongeacht het weer. Deze skibril heeft een winkelprijs van € 209,95.

Zo doe mee met de fotowedstrijd

Doe mee met de mooiste foto(‘s) van je laatste of huidige wintersportvakantie. Uit de tien foto’s met de meeste stemmen kiest onze redactie de winnaar.

Alleen met foto’s die je zelf hebt gemaakt tijdens je laatste of huidige wintersportreis kun je deelnemen. Meedoen en stemmen kan t/m 31 januari 2022. Ondertussen hebben we de mooiste foto gekozen uit de top 10 foto’s met de meeste stemmen. De winnende foto en de naam van de fotograaf kun je zien in dit artikel.


(Visited 2.814 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer