Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Door Edwin Hagenouw

Het Franse Salomon is al jaren sponsor van Snowrepublic. Wij skiën en snowboarden graag in de jacks en op de ski’s en snowboards van deze innovatieve fabrikant. En voor onze lezers is onze samenwerking ook een feest, want we verloten regelmatig mooie Salomon producten onder onze actieve lezers en volgers. Begin januari maakten we de winnaar bekend van een set S/MAX ski’s voor mannen. Aangezien de helft van onze lezers bestaat uit vrouwen is het nu tijd om damesski’s van Salomon te verloten onder de deelnemers aan deze win-actie.

Tijdens deze winactie maak je kans op Salomon S/Max ski’s voor vrouwen. De lengte en het type ski stemmen we met de winnares af, dus je ontvangt perfect op jouw skistijl afgestemde ski’s. Een mooiere prijs voor actieve vrouwelijke wintersporters kunnen wij ons eigenlijk niet voorstellen.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (klik hier)
 2. Like onze Facebookpagina (ga naar de Facebookpagina)
 3. Schrijf ja in voor de Salomon Nieuwsbrief (klik hier)

Als je al lid bent van de beide nieuwsbrieven en like je de Snowrepublic Facebookpagina al, dan hoef je alleen nog maar het artikel te delen met je vrienden op Facebook. Deze actie heeft een looptijd tot 15 februari 2019.

Salomon ski's
Salomon ski’s
(Visited 5.122 times, 1 visits today)

4 Reactie op “Winactie: win Salomon ski’s met Snowrepublic”

 • Karin Bosgra
  24 januari 2019 at 13:22

  Lijkt me heel gaaf voor mijn dochter! Nu dat ze van de orthopeed en haar fysio groen licht heeft gekregen om te mogen skiën, is dit natuurlijk heel gaaf om te mogen winnen. ????⛷

 • Leonid
  14 januari 2019 at 20:16

  Gedaan, ik doe mee voor een goede vriendin!

 • m
  13 januari 2019 at 12:07

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en 3. Schrijf je in voor de Salomon Nieuwsbrief: reeds lid
  2. Like onze Facebookpagina: uitgevoerd maar onder ander mailadres!

 • Danielle
  12 januari 2019 at 12:39

  Heeeel gaaf!! Voor kerst nieuwe Salomon twintips (TNT) gekocht? Maar ik moet eigenlijk tóch nog een ski ernaast hebben. En aangezien Salomon mijn favo merk is grijp ik deze kans met beide handen aan!! ?

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer