advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Door Edwin Hagenouw

Het Franse Salomon is al jaren sponsor van Snowrepublic. Wij skiën en snowboarden graag in de jacks en op de ski’s en snowboards van deze innovatieve fabrikant. En voor onze lezers is onze samenwerking ook een feest, want we verloten regelmatig mooie Salomon producten onder onze actieve lezers en volgers. Begin januari maakten we de winnaar bekend van een set S/MAX ski’s voor mannen. Aangezien de helft van onze lezers bestaat uit vrouwen is het nu tijd om damesski’s van Salomon te verloten onder de deelnemers aan deze win-actie.

Tijdens deze winactie maak je kans op Salomon S/Max ski’s voor vrouwen. De lengte en het type ski stemmen we met de winnares af, dus je ontvangt perfect op jouw skistijl afgestemde ski’s. Een mooiere prijs voor actieve vrouwelijke wintersporters kunnen wij ons eigenlijk niet voorstellen.

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (klik hier)
  2. Like onze Facebookpagina (ga naar de Facebookpagina)
  3. Schrijf ja in voor de Salomon Nieuwsbrief (klik hier)

Als je al lid bent van de beide nieuwsbrieven en like je de Snowrepublic Facebookpagina al, dan hoef je alleen nog maar het artikel te delen met je vrienden op Facebook. Deze actie heeft een looptijd tot 15 februari 2019.

Salomon ski's
Salomon ski’s
advertentie

4 REACTIES

  1. Lijkt me heel gaaf voor mijn dochter! Nu dat ze van de orthopeed en haar fysio groen licht heeft gekregen om te mogen skiën, is dit natuurlijk heel gaaf om te mogen winnen. ????⛷

  2. 1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en 3. Schrijf je in voor de Salomon Nieuwsbrief: reeds lid
    2. Like onze Facebookpagina: uitgevoerd maar onder ander mailadres!

  3. Heeeel gaaf!! Voor kerst nieuwe Salomon twintips (TNT) gekocht? Maar ik moet eigenlijk tóch nog een ski ernaast hebben. En aangezien Salomon mijn favo merk is grijp ik deze kans met beide handen aan!! ?

Comments are closed.