Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Opsrey Mutant 28 ski- en klimrugzak

Deze rugzak is ontworpen voor ski- en snowboardtochten en lange dagen in de bergen het hele jaar door. Zowel mannen als vrouwen hebben met dit product een superlichte en onmisbare accessoire. De Mutant 28 is flexibel, veelzijdig en geschikt voor elk seizoen.

Osprey Mutant
Doe meer met de Osprey winactie.

Tevens heb je de mogelijkheid om 280 gram te strippen van het totale gewicht door gebruik te maken van gemakkelijk verwijderbare accessoires

Je kunt altijd vertrouwen op deze ski- en klimpartner. In de winter heb je voordeel van de sneeuwvangers op het achterpaneel en de skilussen aan de zijkant. Voor de klimmers is de rugzak voorzien van het dubbele ToolLock ™ systeem, waarmee je snel en veilig bijvoorbeeld een ijsbijl kunt bevestigen. 

[/ess_grid]

In de zomer voel je de hitte, maar geniet je van het EVA die-cut geventileerde schouderharnas. Tevens heb je de mogelijkheid om 280 gram te strippen van het totale gewicht door gebruik te maken van gemakkelijk verwijderbare accessoires.

De belangrijkste toegang tot de Mutant 28 is door de grote opening bovenop de rugzak, wat betekent dat je je rugzak kunt laden als een emmer (zie bovenstaande video). Geïntegreerd in de bovenste zak vindt je een handig touwcompressorsysteem om snel je helm te kunnen opbergen.

Osprey rugzak
Osprey Mutant 28

Key Features

  • Dual ToolLock™
  • Integrated ski/climbing helmet storage
  • FlapJacket™ top cover
  • Slijtvaste PU texture aan de voorzijde
  • Handschoenvriendelijke gespen
  • Side Ski Carry

Over Osprey

In 1974 richt Mike Pfotenhauer het merk Osprey op. Hij maakt rugzakken die afgestemd zijn op het persoonlijke lichaam van zijn klant.

De klanten zijn enthousiast en dankzij mond-tot-mond reclame groeit de vraag. In 1979 wordt het model ‘The Outlander’ als eerste Osprey rugzak in productie opgenomen. Vanaf dag één maakt Osprey innovatieve, hoogwaardige producten met passie voor avontuur en buitensport.

WIN EEN OSPREY MUTANT 28 RUGZAK

Sinds deze week is Osprey sponsor van Snowrepublic en Mountainreporters (ons online outdoor magazine). Om deze samenwerking te vieren starten we vandaag met een mooie winactie waarbij jij als lezer van snowrepublic.nl kans maakt om binnenkort met deze Mutant 28 de bergen in te trekken.

WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

Deze actie heeft een looptijd tot 6 april 2018


Meer informatie over de Osprey rugzakken vind je op Ospreyeurope.com


(Visited 2.643 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer