SNOWREPUBLIC WIN-ACTIE | Win een geweldige Julbo Shadow skibril

Door Edwin Hagenouw

Deze nieuwe goggle (skibril) van Julbo, de SHADOW belooft een ultrabreed gezichtsveld voor middelgrote en kleine gezichten. En daar ontbrak het vaak aan in eerdere generaties skibrillen. Daarnaast heeft de SHADOW een ultiem draagcomfort en een gewicht van slechts 110 gram. De REACTIV fotochrome lenzen bieden een ongeëvenaarde visuele ervaring.

Het frameloze ontwerp en de sferische lens zijn geïnspireerd op onze bestseller Julbo SKYDOME. Beide goggels garanderen een perfecte pasvorm met skihelmen. SHADOW is ontworpen voor de serieuze skiër, die zich thuis voelt in diepe poedersneeuw of pas geprepareerde pistes. Julbo skibrillen beschermen je ogen zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: je volgende bocht!

Doe mee met de Julbo & Snowrepublic win-actie!

Dit is natuurlijk een extreem bijzonder wintersportseizoen, waarin de meesten van ons alleen de sneeuw in Nederland en België zullen meemaken. Een skivakantie naar de Alpen, de Pyreneeën, de Dolomieten of naar Scandinavië lijkt er niet meer in te zitten.

Toch willen Julbo en Snowrepublic je natuurlijk in die lekkere wintersportstemming houden. Daarom beginnen we vandaag gewoon met een splinternieuwe win-actie! Doorloop gewoon even de onderstaande stappen en je maakt kans op deze Julbo SHADOW skibril ter waarde van € 219,95. We wensen je veel succes.

  1. Schrijf je in voor de Julbo nieuwsbrief: klik hier
  2. Sluit je aan bij de Liefde voor Wintersport groep op Facebook: klik hier
  3. Beantwoord de onderstaande vraag: Hoeveel kilometer werd er gemiddeld per dag geskied in januari 2020. (het antwoord vind je op deze pagina).

DEZE WIN-ACTIE IS AFGELOPEN. DE WINNAAR VAN DE JULBO SKIBRIL IS: LAURENS VAN DER HILST KARREWIJ UIT BAARN.


Deze win-actie heeft een looptijd tot 16 maart 2021. Direct daarna maken we de winnaar bekend op Snowrepublic en onze social media. Ben je al ingeschreven voor de Julbo nieuwsbrief en ook al lid van de Liefde voor Wintersport groep? Dan hoef je alleen nog maar de vraag te beantwoorden. 


DOE OOK MEE MET WIN-ACTIES OP MOUNTAINREPORTERS EN OUTDOORDICHTBIJ


één reactie op “SNOWREPUBLIC WIN-ACTIE | Win een Julbo Shadow skibril”

  • Cornelis Annemie
    26 februari 2021 at 17:25

    Mooie prijs doe graag mee

Comments are closed.