advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Win twee overnachtingen met half pension in Hotel Seiblishof in Ischgl

Door Edwin Hagenouw | fan van Hotel Seiblishof

Onze favoriete accommodatie in het Oostenrijkse skidorp Ischgl is Hotel Seiblishof. Al tien jaar lang is dit, minimaal een keer per winterseizoen, onze basis voor veel mooie vakanties. In 2020 gaat Seiblishof verbouwen en komen er moderne en stijlvol vormgegeven hotelkamers in alpine stijl. Het gaat er mooi uitzien als we de onderstaande afbeeldingen mogen geloven. Op 25 november 2020 vind de heropening van het hotel plaats.

Hotel Seiblishof vanaf najaar 2020.

Win twee nachten in hotel Seiblishof

Om de opening van het vernieuwde hotel Seiblishof én de start van seizoen 2020/2021 te vieren maak jij nu kans om twee nachten gratis te slapen en eten in het hotel. Ook kun je dan gebruik maken van het zwembad en de uitgebreide wellness.

Hotel Seiblishof vanaf najaar 2020.

Alles wat je hiervoor moet doen is je aanmelden voor de Seiblishof nieuwsbrief. Hotel Seiblishof is een viersterren-superior hotel en ligt direct aan de dalafdaling. Bekijk hier de aanbiedingen voor seizoen 2019/2020.


Klik hier voor de voorwaarden en om je aan te melden voor de win-actie

LET OP: Bij “PLZ” alleen de vier cijfers van je postcode invullen!


 

advertentie