Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Win twee overnachtingen met half pension in Hotel Seiblishof in Ischgl

Door Edwin Hagenouw | fan van Hotel Seiblishof

Onze favoriete accommodatie in het Oostenrijkse skidorp Ischgl is Hotel Seiblishof. Al tien jaar lang is dit, minimaal een keer per winterseizoen, onze basis voor veel mooie vakanties. In 2020 gaat Seiblishof verbouwen en komen er moderne en stijlvol vormgegeven hotelkamers in alpine stijl. Het gaat er mooi uitzien als we de onderstaande afbeeldingen mogen geloven. Op 25 november 2020 vind de heropening van het hotel plaats.

Hotel Seiblishof vanaf najaar 2020.

Win twee nachten in hotel Seiblishof

Om de opening van het vernieuwde hotel Seiblishof én de start van seizoen 2020/2021 te vieren maak jij nu kans om twee nachten gratis te slapen en eten in het hotel. Ook kun je dan gebruik maken van het zwembad en de uitgebreide wellness.

Hotel Seiblishof vanaf najaar 2020.

Alles wat je hiervoor moet doen is je aanmelden voor de Seiblishof nieuwsbrief. Hotel Seiblishof is een viersterren-superior hotel en ligt direct aan de dalafdaling. Bekijk hier de aanbiedingen voor seizoen 2019/2020.


Klik hier voor de voorwaarden en om je aan te melden voor de win-actie

LET OP: Bij “PLZ” alleen de vier cijfers van je postcode invullen!


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer