Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Win 2 tickets voor: Freeride Film Festival

Door: Edwin Hagenouw

Het alweer negende Freeride Film Festival zal plaatsvinden op vrijdag 2 november 2018. Neem vrij, zeg verjaardagen af, vertel je vriend of vriendin dat dit nog niet echt de eerste poedertrip van het seizoen is maar dat je er wel bij moet zijn (of neem hem of haar gewoon mee).

De mooiste avond voor alle freeriders uit Nederland en België mag je gewoon niet missen! En het mooie is dat hoeft ook niet, want Snowrepublic geeft twee tickets weg aan een van onze lezers.

En wat moet je daarvoor doen?

Heel eenvoudig: gewoon even de onderstaande drie stappen doorlopen en that’s it!

  1. Deel deze actie met je vrienden op Facebook
  2. Like onze Facebookpagina (Facebook.com/snowrep)
  3. Meld je aan voor onze Nieuwsbrief (aanmelden)

Deze winactie loopt tot 26 oktober 2018

Programma 2 november 2018 in het kort

  • 17.30 Deuren open
  • 18.00 Start films
  • 0.00 – 0.30 Einde films
  • 0.00 – laat Afterparty in De Kroon (gratis toegang)

Meer informatie vind je op www.freeridefilmfestival.nl

(Visited 334 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer