Het Italiaanse merk Colmar is kledingsponsor van Snowrepublic. De prachtige ski-jacks zijn een vaste begeleider op onze wintersportreizen. Als lezer van Snowrepublic kun jij misschien binnenkort ook ervaren hoe warm en comfortabel de wintersportkleding van Colmar is. Vandaag beginnen we namelijk met een win-actie waarbij jij een skibroek en ski-jas kunt winnen. Dat is het voordeel van onze samenwerking met sterke merken.

COMAR SCI | SKI TRAVEL SKI JACKET VOOR MANNEN

Ski-jack voor heren, gewatteerd, gemaakt van two-way stretchstof, en bedrukt met een stijlvol wol-effect. De stof is ademend (20.000 g/m2/24) en waterdicht (20.000 mm) membraan. De vulling is zacht gewassen en behandeld met een waterafstotende behandeling en heeft hierdoor een nog langere levensduur. Hierdoor doe je langer met de kleding en dat is weer goed voor de duurzaamheid.

Dankzij de comfortabele stretch-voering en de Recco®-reflector is het de ideale jas om te skiën op en naast de piste. De hoge nylon contrasten voegen een onmiskenbare Italiaanse stijl toe aan deze jas. De eco-duurzame waterafstotende behandeling Teflon EcoElite™ maakt deel uit van het Colmar Green Path-project, met als doel het milieu zoveel mogelijk te respecteren. Winkeladviesprijs: € 635.

Als jij wint kun je kiezen uit maat M, L of XL.

COLMAR SCI | STRETCH SALOPETTES VOOR MANNEN

Deze kwalitatief zeer luxe skibroek is gemaakt van 100% gerecycled polyester mechanisch gelamineerde stretchstof. Vanzelfsprekend is de Stretch Salopettes waterdicht (15.000 mm) en ademend (15.000 g/m2/24). De broek is gevuld met Clomax® Movefree stretchwatten. Gedeeltelijk geseald. De zachte stretchvoering is een garantie voor ultiem draagcomfort.

Het gebruik van gerecyclede stof en de eco-duurzame waterafstotende Teflon EcoElite™-behandeling maken deel uit van het Colmar Green Path-project, met als doel het milieu zoveel mogelijk te respecteren. Dit kledingstuk is de ideale, betrouwbare metgezel om vol enthousiasme de piste op te gaan. Adviesprijs: € 259.

Als je wint kun je kiezen uit maat L of XL.

Deze win-actie liep tot en met 16 maart 2022. De winnaar van het ski-jack is Martijn Voogt en de broek is gewonnen door Dennis Karssen.

Bij deelname aan deze win-actie verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, waaronder het opnemen van je mailadres voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Op deze win-actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Deze kun je online bekijken. Bekijk hier de wintersportcollectie van Colmar.

(Visited 1.845 times, 1 visits today)