Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.

 

Zoals je weet zijn wij bij Snowrepublic grote voorstanders van het dragen van een helm tijdens het skiën en snowboarden. Binnen ons team hebben we zelf regelmatig ervaren dat een helm veel schade aan je hoofd voorkomt bij een val op harde pistes of bij een onverwacht obstakel tijdens het freeriden.

het is maar de vraag of je echte bescherming op je hoofd hebt met een skihelm van € 39,- of € 49,-

De laatste tijd zie je steeds meer leveranciers komen met een helm in hun collectie. Deze worden echter vaak ingezet als marketing tool omdat ze hun merk er in grote letters op kunnen zetten, maar het is maar de vraag of je echte bescherming op je hoofd hebt met een skihelm van € 39,- of € 49,-.

Wij vinden dat je geen risico’s moet nemen met je veiligheid en adviseren dan ook om een helm te nemen van een echte helmenproducent die jaarlijks veel tijd en geld investeert in de ontwikkeling van steeds betere producten.

Giro helm
Een perfecte combinatie met een skibril van GIRO

Giro is zo’n producent die al jarenlang specialist is in het maken van helmen (én goggles) van het hoogste niveau. Wij zijn dan ook enorm blij met het partnership dat wij sinds dit seizoen hebben met deze topleverancier.


Jij kunt een GIRO ski- / snowboard helm winnen

Ook jij kunt profiteren van onze samenwerking met Giro. Afgelopen maand won Daphne van ’t Sant de skihelm Fade MIPS en in deze win-actie maak je kans op een tophelm voor mannen, de Zone MIPS (maat M), met een winkelwaarde van € 219,95.

HOE KUN JIJ MEEDOEN AAN DEZE WIN-ACTIE

  1. Vermeld de dichtstbijzijnde GIRO winkel bij jou in de buurt via het reactieveld onder dit artikel (je kunt ook gewoon reageren met je Facebook account).
  2. Deel deze actie via Facebook en like onze Facebook Pagina (klik hier)
  3. Schrijf je in voor onze wintersport nieuwsbrief

Deze win-actie heeft een looptijd tot 15 januari 2018


Meer informatie over de GIRO helmen die je kunt winnen

Zone MIPS

Giro Zone MIPS

De Zone ™ MIPS beschikt over een innovatieve hybride constructie, de helm combineert  een hard-shell bovenkant met de lichtgewicht In-Mold Construction bij de onder- en zijkanten. De Zone™ MIPS heeft voorzieningen zoals het In-Form 2 Fit-systeem en een snel-fit Verticale Tuning aanpassingssysteem voor een juiste pasvorm.

Daarnaast beschikt de helm over de MIPS-technologie, volledig verstelbare ventilatie, Fidlock® magnetische buckle sluiting en een geïntegreerde POV camera mount.

Lees ook de onderstaande artikelen


[ess_grid settings='{“max-entries”:”2″,”entry-skin”:”1″,”layout-sizing”:”boxed”,”grid-layout”:”even”,”spacings”:”6″,”rows-unlimited”:”off”,”columns”:”2″,”rows”:”1″,”grid-animation”:”fade”,”use-spinner”:”0″}’ special=’related’][/ess_grid]


GIRO is partner van Snowrepublic.nl


Ga eens naar Gastein, voor een verrassend andere wintersport. Klik hier voor meer info!

34 REACTIES

Comments are closed.