Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Of het nou tijdens het hiken door de bergen is, tijdens het chillen op het strand, met een BBQ in je eigen tuin of zelfs lekker naast de piste in de sneeuw. Je houdt waarschijnlijk net zo erg van de buitenlucht als dat wij doen.

From Air to Chair

Je wilt ontspannen, maar hebt waarschijnlijk geen zin om een zware klapstoel mee te slepen, helemaal niet tijdens het skiën of snowboarden. Daarom hebben de founders van TRONO een product bedacht dat de lucht om je heen te transformeert in een stoel waar je comfortabel op kunt zitten. In slechts enkele seconden, waar je maar wilt. Ze noemen dat heel vanzelfsprekend: From Air to Chair. 

Ze eenvoudig vul je TRONO met verse lucht

Bij TRONO denken ze graag anders. Buiten de gebaande paden. Ze komen uit Amsterdam, misschien ligt het daar aan. Met een klein bevlogen team van uitvinders, verhalenvertellers en designers proberen ze de wereld van inflatables te veroveren. En ze zijn goed op weg met ondertussen klanten in meer dan veertig landen. Net als wij van Snowrepublic denken de mensen van TRONO graag groot. En dit is pas het begin..

Zo eenvoudig gaat het ‘van lucht naar stoel’.

Benieuwd hoe eenvoudig de TRONO stoel is op te zetten. Bekijk het supersnelle filmpje hieronder.


Snowrepublic gaat de TRONO testen in de sneeuw

We zien op de website van trono.com veel mooie foto’s op prachtige zonnige bestemmingen, maar helaas nog niet in de sneeuw.

Artist Impression: Happy people and happy chair in the snow

Daarom gaan we deze revolutionaire stoel testen tijdens ons Snowboard Review Weekend met onze vrienden van Gearlimits.nl op de Stubaier Gletsjer van 8 -13 november 2017.

Wil jij hem een TRONO winnen?

Dat kan! En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is:

Deze win-actie loopt tot 6 november 2017. Dan hoor je of jij hebt gewonnen.

Meer info vind je op trono.com

Ga naar de webshop om je favoriete TRONO te bestellen


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

(Visited 532 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

één reactie op “TRONO is de leukste opblaasbare stoel in de bergen”

  • Mirjam Hellingman
    28 oktober 2017 at 17:53

    Even lekker uitrusten in de sneeuw op de Trono!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer