Ski amadé is deze winter partner van Snowrepublic en daar zijn we trots op. Als de jouw beeld van een droomvakantie bestaat uit prachtige bergen, goed geprepareerde pistes, de modernste liften en sneeuwzekerheid zijn, dan ben je in Ski amadé op de juiste plek. Maar deze Oostenrijkse wintersportregio biedt meer. Met slechts één skipas kun je skiën op bijna achthonderd kilometer piste en gebruik maken van een enorm aantal comfortabele liften. 

En je vindt er ook een een breed aanbod van andere activiteiten en ervaringen. Deze zijn verspreid zijn over de top vijf regio’s die samen Ski amadé vormen: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Großarltal. Ski amadé biedt alles wat je van Europese top-wintersportregio mag verwachten. We noemen een aantal highlights: de beste snowparks en pistes in de Alpen, gezinsvriendelijke funslopes en funcross, yoga in de bergen, een excellente keuken, ontbijt bovenop de berg en nog veel meer. 

Doe mee met de Snowrepublic win-actie en win een skivakantie!

Groot voordeel voor jou als lezer van Snowrepublic en volger op onze social media is dat jij kunt profiteren van deze samenwerking. Jij kunt namelijk een luxe skivakantie naar deze geweldige Oostenrijkse wintersportregio winnen.

Dit kun je winnen

 • Zeven nachten overnachten in een 4-sterren hotel in Ski amadé
 • Zeven nachten ontbijt + diner in een 4-sterren hotel in Ski amadé
 • Zes dagen skipas voor twee personen in Ski amadé

Deze win-actie is ondertussen afgelopen. De loting heeft plaatsgevonden en de winnares is bekend. We wensen Sabine Altena uit Wierden alvast een hele mooie wintersport in Ski amadé.

Life is good in Ski amadé

Deze win-actie had een looptijd tot en met 10 januari 2022. op 21 januari 2022 hebben we de winnaar bekend gemaakt via snowrepublic.nl en onze social media. Medewerkers van Reisschrijvers Media (als uitgever van Snowrepublic) en hun familie zijn uitgesloten van deelname. De winnaar zal worden bepaald door middel van loting. Over de uitkomst van deze win-actie kan niet worden gecommuniceerd, behalve door de winnaar van de prijs. De te winnen prijs betreft de kosteloze overnachting met ontbijt en diner voor twee personen in een nader te bepalen 4-sterren hotel in Ski amadé. Data van de reis worden in overleg tussen de winnaar van deze win-actie en Ski amadé bepaald. De betreffende skipassen zijn voor twee personen en voor zes dagen. De kosten voor het vervoer van en naar Ski amadé worden niet vergoed en kunnen dus niet worden gedeclareerd bij Ski amadé of Reisschrijvers Media. De wintersportreis zal plaatsvinden in wintersportseizoen 2021/2022. Indien dit door overmacht niet mogelijk is zal een uitstel naar seizoen 2022/2023 ook mogelijk zijn. De prijs is niet in te ruilen voor contant geld, waardebonnen etc. Door deel te nemen aan de bovenstaande win-actie geef je akkoord voor het ontvangen van Snowrepublic nieuwsbrief tot opzegging. Tevens heb je dit bericht gedeeld op Facebook en/of Twitter. Om mee te doen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.


Lees hier alles over een wintersportvakantie naar Ski amadé


Hoofdfoto: © Claudia Ziegler

(Visited 12.107 times, 1 visits today)

4 Reactie op “Win een luxe skivakantie voor twee personen naar Ski amadé”

 • Tanja
  1 december 2021 at 15:33

  prachtig om dit te winnen voor mijn neef

 • Annet
  28 november 2021 at 22:41

  zou zo fijn zijn. Eindelijk weer eens de witte wereld in, een droom.

 • Annemie Cornelis
  13 november 2021 at 18:58

  Waag graag een kansje

 • Patrick Mertens
  13 november 2021 at 18:57

  Wauw super

Comments are closed.