Ski amadé is ook deze winter partner van Snowrepublic en daar zijn we trots op. Als jouw beeld van een droomvakantie bestaat uit prachtige bergen, goed geprepareerde pistes, de modernste liften en sneeuwzekerheid zijn, dan ben je in Ski amadé op de juiste plek. Maar deze Oostenrijkse wintersportregio biedt meer. Met slechts één skipas kun je skiën op 760 kilometer piste en gebruik maken van een enorm aantal comfortabele liften. 

En je vindt er ook een een breed aanbod van andere activiteiten en ervaringen. Deze zijn verspreid zijn over de top vijf regio’s die samen Ski amadé vormen: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Großarltal. Ski amadé biedt alles wat je van Europese top-wintersportregio mag verwachten. We noemen een aantal highlights: de beste snowparks en pistes in de Alpen, gezinsvriendelijke funslopes en funcross, yoga in de bergen, een excellente keuken, ontbijt bovenop de berg en nog veel meer. 

Doe mee met de Snowrepublic win-actie en win een skivakantie!

Groot voordeel voor jou als lezer van Snowrepublic en volger op onze social media is dat jij kunt profiteren van deze samenwerking. Jij kunt namelijk een luxe skivakantie naar deze geweldige Oostenrijkse wintersportregio winnen. In dit geval naar het skigebied Hochkönig.

De Prijs:

  • Zeven nachten overnachten in een 4-sterren hotel in Hochkönig voor twee personen
  • Zeven dagen ontbijt + diner in een 4-sterren hotel in Hochkönig voor twee personen
  • Zes dagen skipas voor twee personen in Ski amadé

Deze win-actie liep tot 1 januari 2024. De winnaar heeft een mail ontvangen en is bekend gemaakt via snowrepublic.nl en onze social media. Medewerkers van Reisschrijvers Media (de online uitgever van Snowrepublic) en hun familie zijn uitgesloten van deelname. De winnaar zal worden bepaald door middel van loting. Over de uitkomst van deze win-actie kan niet worden gecommuniceerd, behalve door de winnaar van de prijs. De te winnen prijs betreft zeven overnachtingen met ontbijt en diner voor twee personen in een nader te bepalen 4-sterren hotel in Hochkönig in Ski amadé. Data van de reis worden in overleg tussen de winnaar van deze win-actie en Ski amadé bepaald.

De betreffende skipassen zijn voor twee personen en voor zes dagen. De kosten voor het vervoer van en naar Ski amadé worden niet vergoed en kunnen dus niet worden gedeclareerd bij Ski amadé of Reisschrijvers Media. De wintersportreis zal plaatsvinden in wintersportseizoen 2023/2024. De prijs is niet in te ruilen voor contant geld, waardebonnen etc. Door deel te nemen aan de bovenstaande win-actie geef je akkoord voor het ontvangen van Snowrepublic nieuwsbrief tot opzegging. Om mee te doen moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Je gaat akkoord met onze voorwaarden voor deelname aan de win-acties.

Life is good in Ski amadé

Lees hier alles over een wintersportvakantie naar Ski amadé


Hoofdfoto © Aberg Maria Alm Hochkonig, Christian Schartner