Snowrepublic & Top Snow Shop win-actie

Door Edwin Hagenouw

Sinds de lancering van de allereerste skihelmen in de Alpenlanden zijn wij van Snowrepublic grote voorstanders van het dragen van deze ultieme hoofdbeschermer. Door de jaren heen zijn de technieken enorm verbeterd door geweldige innovaties van de grote leveranciers in deze markt. Al eerder schreven we over de ontwikkelingen bij GIRO en over het gemak van een skihelm met vizier. 

Doe mee en win een skihelm met vizier

Samen met TopSnowShop.nl bieden we jou nu de mogelijkheid om een van de topmodellen onder de skihelmen met vizier te winnen. Deze CP Carachillo helm heeft een modern, koel en minimalistisch design. De ski- en snowboardhelm is een ontwikkeling van het Zwitserse topmerk CP. CP is specialist in skihelmen met vizier en de marktleider in de Alpen met de vizierhelmen. Deze Skihelm is uitgerust met 6 ventilatieopeningen, is verstelbaar, heeft een heerlijke pasvorm en het nieuwe vizier is speciaal ontwikkeld voor dit model.

Het vizier van de Carachillo is meekleurend en daardoor geschikt voor vrijwel alle weersomstandigheden en wordt automatisch donkerder als de zon krachtiger wordt en lichter als de zon is verdwenen.

Hoe doe je mee aan deze win-actie?

Heel eenvoudig, je volgt gewoon de volgende drie stappen:

Ben je al lid van onze nieuwsbrief en heb je onze Facebookpagina al geliked dan hoef je alleen nog maar dit artikel te delen op je Facebookpagina. Makkelijker kunnen we het niet maken. Deze win-actie heeft een looptijd tot 15 februari 2019.


CP Carachillo ski- en snowboardhelm

Over TopSnowShop.nl

Een skihelm of snowboardhelm kopen voor vrouwen, mannen en kinderen gaat eenvoudig, veilig en snel online bij TopSnowShop.nl. Deze professionele webshop heeft meer dan 200 soorten skihelmen van veel topmerken. Ook leveren ze skihelmen met vizier in meer dan 100 Soorten. De Skihelm met Vizier (skihelm met skibril geïntegreerd) is door de vele voordelen misschien wel de skihelm van de toekomst.

(Visited 2.905 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën


3 Reactie op “Win een CP ski- en snowboardhelm (€ 269,95)”

 • Tonny van Kuringen
  31 januari 2019 at 19:16

  Gave helm is die er ook in maat ’s mijn hoofd is best klein en bijna niet een helm past goed.

 • Sophie
  25 januari 2019 at 21:20

  Check! Leuke actie 🙂

 • m
  19 januari 2019 at 11:59

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: reeds lid
  2. Like onze Facebookpagina en 3. Deel deze actie op je eigen Facebookpagina: uitgevoerd maar onder ander mailadres

Comments are closed.