Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Jij kunt je eigen BLUEPRINT SKIBRIL winnen!

Hoe? Dat lees je onderaan dit artikel. Lees eerst even rustig alle info en check daarna de win-actie. Skibrillen zijn veel meer dan een accessoire. Als je een skibril koopt, doe je een investering in het beschermen van je ogen. Daarnaast zorg je er voor dat je zicht zo helder mogelijk is zodat je obstakels makkelijk kunt ontwijken en optimaal kunt genieten van je tijd op de piste.

Dubbele lens met super anti-fog coating en 100% UV bescherming

De mannen achter het succes van de Blueprint skibrillen hebben op basis van hun eigen ervaringen in de sneeuw een goggle ontwikkeld met een aantal bijzondere specs.

A/R Anti-Reflective coating

Alle Blueprint® skibrillen zijn standaard uitgerust met zogenaamde anti-reflective coatings aan de binnenzijde van de lenzen.

Deze coating zorgt ervoor dat vervelende reflecties van je ogen en je gezicht minder zichtbaar zijn, en zorgt dus eigenlijk ervoor dat je zicht geoptimaliseerd wordt ongeacht de condities.

Anti-kras coating

Als je veel tijd doorbrengt tussen de bomen of op ruig terrein, is een anti-kras laag heel belangrijk om je lenzen te beschermen. Een goede anti-kras coating zit standaard op alle Blueprint® skibrillen, zodat je weet dat de investering in de bescherming van je ogen zelf ook goed beschermt is als je op de piste staat.

UV bescherming

UV bescherming is zeer belangrijk, zeker omdat de zon in de bergen feller schijnt en de reflectie door de sneeuw grote schade toe kan brengen aan je ogen – en zelfs kan zorgen voor verbranding, en andere aandoeningen aan je ogen. UV licht kan ook de delicate huid rond je ogen beschadigen wat zorgt voor vroegtijdige veroudering van de huid en rimpels.

Kies de juiste tint passend bij de omstandigheden

Wanneer je een skibril koopt kan de kleur van de lens een groot verschil maken wat betreft contrast, vermoeide ogen en de perceptie van kleur en diepte. Daarnaast zorgt het voor de juiste VLT (Hoeveel licht die de bril door laat) waardes zodat dit altijd is aangepast aan de juiste condities. Hoe lager de VLT waarde, hoe minder licht er door komt; Een lage VLT waarde is daarom ideaal voor zonnige dagen en is een hoger VLT, zoals 65, ideaal voor de dagen dat er meer bewolking is.

Lens kleuren zoals amber en geel, lekker de nadruk op schaduw, zodat hobbels beter zichtbaar zijn, terwijl groene lenzen zorgen voor een beter kleur contrast.

Neem geen genoegen met slecht zicht op de berg door een slechte lenskeuze. Wissel simpelweg binnen 5 seconden van lens, en je bent weer ready to rumble

Blueprint Eyewear
Binnen een paar seconden een nieuwe lens op je goggle

Het mooie is dat je de lens van een Blueprint skigoggle heel eenvoudig kunt wisselen doordat gebruik wordt gemaakt van een spectaculair systeem met magneten.

Top voor wanneer de weersomstandigheden zijn veranderd waardoor je de behoefte aan een andere lens hebt voor optimaal zicht! Een ander belangrijk voordeel is dat door het gebruik van flexibel materiaal de bril onbreekbaar is.

Handig voor diegene die nog wel eens wil vallen of op zijn bril wil gaan staan.

Doe mee met de Snowrepublic win-actie

Vanaf vandaag tot en met 1 november 2018 maak jij kans op een gratis Blueprint snowgoggle. In de week na 1 november maken we de winnaar bekend op onze website en de social media.

Wat moet je doen om te winnen?


Bekijk hier alle win-acties van Snowrepublic


(Visited 1.336 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer