Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Jij kunt je eigen BLUEPRINT SKIBRIL winnen!

Hoe? Dat lees je onderaan dit artikel. Lees eerst even rustig alle info en check daarna de win-actie. Skibrillen zijn veel meer dan een accessoire. Als je een skibril koopt, doe je een investering in het beschermen van je ogen. Daarnaast zorg je er voor dat je zicht zo helder mogelijk is zodat je obstakels makkelijk kunt ontwijken en optimaal kunt genieten van je tijd op de piste.

Dubbele lens met super anti-fog coating en 100% UV bescherming

De mannen achter het succes van de Blueprint skibrillen hebben op basis van hun eigen ervaringen in de sneeuw een goggle ontwikkeld met een aantal bijzondere specs.

A/R Anti-Reflective coating

Alle Blueprint® skibrillen zijn standaard uitgerust met zogenaamde anti-reflective coatings aan de binnenzijde van de lenzen.

Deze coating zorgt ervoor dat vervelende reflecties van je ogen en je gezicht minder zichtbaar zijn, en zorgt dus eigenlijk ervoor dat je zicht geoptimaliseerd wordt ongeacht de condities.

Anti-kras coating

Als je veel tijd doorbrengt tussen de bomen of op ruig terrein, is een anti-kras laag heel belangrijk om je lenzen te beschermen. Een goede anti-kras coating zit standaard op alle Blueprint® skibrillen, zodat je weet dat de investering in de bescherming van je ogen zelf ook goed beschermt is als je op de piste staat.

UV bescherming

UV bescherming is zeer belangrijk, zeker omdat de zon in de bergen feller schijnt en de reflectie door de sneeuw grote schade toe kan brengen aan je ogen – en zelfs kan zorgen voor verbranding, en andere aandoeningen aan je ogen. UV licht kan ook de delicate huid rond je ogen beschadigen wat zorgt voor vroegtijdige veroudering van de huid en rimpels.

Kies de juiste tint passend bij de omstandigheden

Wanneer je een skibril koopt kan de kleur van de lens een groot verschil maken wat betreft contrast, vermoeide ogen en de perceptie van kleur en diepte. Daarnaast zorgt het voor de juiste VLT (Hoeveel licht die de bril door laat) waardes zodat dit altijd is aangepast aan de juiste condities. Hoe lager de VLT waarde, hoe minder licht er door komt; Een lage VLT waarde is daarom ideaal voor zonnige dagen en is een hoger VLT, zoals 65, ideaal voor de dagen dat er meer bewolking is.

Lens kleuren zoals amber en geel, lekker de nadruk op schaduw, zodat hobbels beter zichtbaar zijn, terwijl groene lenzen zorgen voor een beter kleur contrast.

Neem geen genoegen met slecht zicht op de berg door een slechte lenskeuze. Wissel simpelweg binnen 5 seconden van lens, en je bent weer ready to rumble

Blueprint Eyewear
Binnen een paar seconden een nieuwe lens op je goggle

Het mooie is dat je de lens van een Blueprint skigoggle heel eenvoudig kunt wisselen doordat gebruik wordt gemaakt van een spectaculair systeem met magneten.

Top voor wanneer de weersomstandigheden zijn veranderd waardoor je de behoefte aan een andere lens hebt voor optimaal zicht! Een ander belangrijk voordeel is dat door het gebruik van flexibel materiaal de bril onbreekbaar is.

Handig voor diegene die nog wel eens wil vallen of op zijn bril wil gaan staan.

Doe mee met de Snowrepublic win-actie

Vanaf vandaag tot en met 1 november 2018 maak jij kans op een gratis Blueprint snowgoggle. In de week na 1 november maken we de winnaar bekend op onze website en de social media.

Wat moet je doen om te winnen?


Bekijk hier alle win-acties van Snowrepublic


 

Grossarl

Grossarltal, nog meer skiplezier voor het hele gezin.

Het Grossarltal had altijd al een groots aanbod in Ski amadé. Dit jaar is fors geïnvesteerd in nieuwe kabelbanen, skipistes en restaurants op de berg. Speciaal voor gezinnen: gratis ski- en avonturenpiste in het dal voor beginners. Geniet van de unieke natuur bij de ingang van het Nationaal Park Hohe Tauern. Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer