WIN-ACTIE: Win een exclusief Colmar-Snowrepublic ski-jack (t.w.v. € 629)

Door Edwin Hagenouw | fan van Colmar Originals

Sinds een aantal jaren is het Italiaanse wintersportmerk Colmar de kledingsponsor van het team van Snowrepublic. Hieronder zie je een aantal foto’s van de Snowrepublic reporters in actie met hun jacks van Colmar Originals. Samen met ons reist Colmar met ons mee van De Alpen naar Lapland en van IJsland via de Spaanse Pyreneeën naar de Italiaanse Dolomieten. Waar zou jij jou Colmar jack mee naartoe willen nemen?

HOE KUN JIJ HET COLMAR-SNOWREPUBLIC SKI-JACK WINNEN?

Eerder dit seizoen konden onze lezeressen een prachtig outdoorjas winnen (kijk hier) en nu is het tijd om ook voor de mannelijke lezers een win-actie te starten. We verloten een Colmar Erwin wintersportjas, met uitzonderlijke eigenschappen die een ultiem draagcomfort en bescherming bieden die ik niet eerder meemaakte.

Tijdens mijn reizen in De Alpen, IJsland en Scandinavië heb ik ervaren dat Colmar behoort tot de wereldtop van wintersportkledingfabrikanten. Vanzelfsprekend hangt er een prijskaartje aan een jack met deze kwaliteiten. De adviesprijs van de Colmar Erwin is € 629,-.

Zoals je van ons gewend bent kun je meedoen aan onze win-acties met een minimale inspanning. En dat is ook deze keer het geval. Je hoeft alleen maar de onderstaande stappen te doorlopen en je maakt al kans op dit fantastische jack. Doe je mee?

  1. Deel dit artikel op Facebook | klik hier
  2. Like de Facebookpagina van Snowrepublic | klik hier
  3. Schrijf je in voor de Snowrepublic Nieuwsbrief | klik hier

De maat van het jack is 50. Dit is een Italiaanse maat en ligt in tussen de Nederlandse maten Medium en Large. Meedoen kan tot 1 maart 2020.


Doe ook mee met de andere win-acties op Snowrepublic en Mountainreporters


(Visited 2.891 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.


 

één reactie op “WIN-ACTIE: Win een exclusief Colmar-Snowrepublic ski-jack”

  • Gertrude Dekker
    18 januari 2020 at 19:04

    Superleuke actie! Hopelijk kan ik mijn vriend hier blij mee maken 😁

Comments are closed.