Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang FieberbrunnSkicircus

We zitten midden in het wintersport hoogseizoen, dus tijd voor weer een nieuwe win-actie op Snowrepublic. We zijn een samenwerking aangegaan met ALPINRESORTS.com, de online portal voor de verhuur van wintersportartikelen, en mogen drie vouchers weggeven aan onze lezers en volgers.

Per voucher ontvang je voor drie dagen gratis:

  • Een paar ski’s of een snowboard
  • Een paar ski- of snowboardschoenen
  • Een skihelm

Hoe kun jij kans maken op gratis skihuur?

Deze win-actie loopt tot en met 20 februari 2018. Dan kun je ze nog gebruiken tijdens je wintersport in maart en april.

Over ALPINRESORTS.com

ALPINRESORTS.com, de online portal voor skiverhuur, werd in december 2006 gelanceerd als pilotproject in Oostenrijk. De services zijn ondertussen beschikbaar voor 10 landen (Andorra, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië, Bulgarije, Italië, Slovenië). Met meer dan 900 aangesloten winkels en meer dan 150 skischolen is het bedrijf de nummer één in skiverhuur in de Alpen. Door een intensieve samenwerking met gebruikers en partners, verbetert ALPINRESORTS.com constant het concept.

Het boekingsproces is gebruiksvriendelijk en is zowel op de laptop, tablet als telefoon te voltooien

De hoge kwaliteit, het ruime aanbod van aangeboden diensten en informatie, gecombineerd met de nieuwste technologie en snelle orderverwerking, maken de weg naar de Alpen eenvoudig en snel. Het boekingsproces is gebruiksvriendelijk en is zowel op de laptop, tablet als telefoon te voltooien. De combinatie van budget en luxe winkels zorgen voor een uitgebreid assortiment.

Voor meer informatie ga je naar:www.alpinresorts.com/nl/skiverhuur

Ga nu naar Ischgl met mooie aanbiedingen!Aanbiedingen Ischgl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here