Door Edwin Hagenouw

Heb jij ook zo’n hekel om je in te smeren tijdens de wintersport?

Het is vaak lastig om tijdens het skiën en snowboarden je in te smeren. Je krijgt er vieze handen van en er blijft vaak zo’n witte waas achter op je gezicht. Hierdoor laten veel wintersporters het maar achterwege.

Zonbescherming in poedervorm is daarom een uitkomst, je hoeft niet meer te smeren. Door middel van de zelfdoserende brush kan je het zonnepoeder heel makkelijk aanbrengen op je gezicht. Sunday Brush is een breed spectrum zonbescherming en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. Makkelijk mee te nemen en (opnieuw) aan te brengen.

Elke dag bescherming

Bij Remko Vermeer werd twaalf jaar geleden huidkanker geconstateerd. De dermatoloog adviseerde hem om zich elke dag te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. Niet alleen op zonnige dagen, maar elke dag. Door zijn vele reizen was het lastig om altijd te smeren. Zijn huid reageerde op de zonnecrèmes en hij wilde geen vettig gezicht en handen wassen na het opbrengen was ook niet prettig.

Een aantal jaren geleden kwam Remko een zonnepoeder tegen op basis van mineralen. Dit bleek een uitkomst voor hem, niet meer smeren met vervelende zonnecrèmes. En bovendien kreeg hij geen enkele huidreactie van het zonnepoeder. Handen wassen na het aanbrengen was hiermee ook verleden tijd. Helaas bleek in dit product vele chemicaliën te zitten. Daarom besloot hij samen met zijn vrouw, Nicole, een zonnepoeder te ontwikkelen op 100% natuurlijke basis met SPF 50, die zorgt voor een goede UV bescherming.

Daarom besloot hij samen met zijn vrouw, Nicole, een zonnepoeder te ontwikkelen op 100% natuurlijke basis

Samen met een gerenommeerde cosmetica fabrikant, gespecialiseerd in poeders, hebben ze drie huidtinten ontwikkeld. Zodat het poeder zo dicht mogelijk bij je huid past en dus niet zichtbaar is. Dit is vooral voor mannen belangrijk, die zeker geen poederig gezicht willen.

Vorig jaar is Sunday Brush werkelijkheid geworden en is gelanceerd op de Nederlandse markt. Sunday Brush is dermatologisch getest in een EU laboratorium en is, naast SPF 50, ook zeer waterbestendig getest. Het is daarnaast anti-allergeen en geschikt voor iedereen met een gevoelige huid. De Sunday Brush kost € 49,95.

Waarom is zonbescherming tijdens de wintersport zo belangrijk?

Je huid krijgt veel weersomstandigheden te verduren tijdens de wintersport, sneeuw, felle zon en wind. Uv stralen worden gereflecteerd in de sneeuw en zijn dus op wintersport vele malen sterker. Kies dus voor een goede zonbescherming.

Is een zonnepoeder geschikt voor de wintersport?

In zonnepoeder van Sunday Brush zit geen water en is dus ideaal voor wintersporters.

https://youtu.be/HguGuF83ftE

Wil jij een Sunday Brush winnen?

Graag laten wij jou kennis maken met deze revolutionaire manier van zonnebescherming. In samenwerking met Sunday Brush bieden wij een van onze lezers de mogelijkheid om gratis een Sunday Brush te ontvangen zodat hij of zij kan testen of het product echt zo goed is als wij beweren.

Om mee te doen aan deze win-actie hoef je alleen maar even de volgende twee stappen te doorlopen:

 1. Schrijf je in voor de Snowrepublic nieuwsbrief: klik hier
 2. Like onze facebookpagina: facebook.com/snowrep

Deze winactie heeft een looptijd tot 8 maart 2019

Meer informatie vind je op www.sundaybrush.com

3 Reactie op “Win-actie: een zonnepoeder als bescherming tijdens de wintersport”

 • Tessey Geurds
  23 februari 2019 at 13:53

  fingers crossed!

 • wilmsen anita
  22 februari 2019 at 08:59

  Opmerking:Ik wil het zonnepoeder graag uitproberen

 • m chen
  21 februari 2019 at 15:30

  Schrijf je in voor de Snowrepublic nieuwsbrief: reeds lid en Like onze facebookpagina: uitgevoerd maar onder ander mailadres

Comments are closed.

 

Grossarl

Grossarltal, nog meer skiplezier voor het hele gezin.

Het Grossarltal had altijd al een groots aanbod in Ski amadé. Dit jaar is fors geïnvesteerd in nieuwe kabelbanen, skipistes en restaurants op de berg. Speciaal voor gezinnen: gratis ski- en avonturenpiste in het dal voor beginners. Geniet van de unieke natuur bij de ingang van het Nationaal Park Hohe Tauern. Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer