Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Door Edwin Hagenouw

Heb jij ook zo’n hekel om je in te smeren tijdens de wintersport?

Het is vaak lastig om tijdens het skiën en snowboarden je in te smeren. Je krijgt er vieze handen van en er blijft vaak zo’n witte waas achter op je gezicht. Hierdoor laten veel wintersporters het maar achterwege. 

Zonbescherming in poedervorm is daarom een uitkomst, je hoeft niet meer te smeren. Door middel van de zelfdoserende brush kan je het zonnepoeder heel makkelijk aanbrengen op je gezicht. Sunday Brush is een breed spectrum zonbescherming en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. Makkelijk mee te nemen en (opnieuw) aan te brengen.

Elke dag bescherming

Bij Remko Vermeer werd twaalf jaar geleden huidkanker geconstateerd. De dermatoloog adviseerde hem om zich elke dag te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. Niet alleen op zonnige dagen, maar elke dag. Door zijn vele reizen was het lastig om altijd te smeren. Zijn huid reageerde op de zonnecrèmes en hij wilde geen vettig gezicht en handen wassen na het opbrengen was ook niet prettig.

Een aantal jaren geleden kwam Remko een zonnepoeder tegen op basis van mineralen. Dit bleek een uitkomst voor hem, niet meer smeren met vervelende zonnecrèmes. En bovendien kreeg hij geen enkele huidreactie van het zonnepoeder. Handen wassen na het aanbrengen was hiermee ook verleden tijd. Helaas bleek in dit product vele chemicaliën te zitten. Daarom besloot hij samen met zijn vrouw, Nicole, een zonnepoeder te ontwikkelen op 100% natuurlijke basis met SPF 50, die zorgt voor een goede UV bescherming.

Daarom besloot hij samen met zijn vrouw, Nicole, een zonnepoeder te ontwikkelen op 100% natuurlijke basis

Samen met een gerenommeerde cosmetica fabrikant, gespecialiseerd in poeders, hebben ze drie huidtinten ontwikkeld. Zodat het poeder zo dicht mogelijk bij je huid past en dus niet zichtbaar is. Dit is vooral voor mannen belangrijk, die zeker geen poederig gezicht willen.

Vorig jaar is Sunday Brush werkelijkheid geworden en is gelanceerd op de Nederlandse markt. Sunday Brush is dermatologisch getest in een EU laboratorium en is, naast SPF 50, ook zeer waterbestendig getest. Het is daarnaast anti-allergeen en geschikt voor iedereen met een gevoelige huid. De Sunday Brush kost € 49,95.

Waarom is zonbescherming tijdens de wintersport zo belangrijk?

Je huid krijgt veel weersomstandigheden te verduren tijdens de wintersport, sneeuw, felle zon en wind. Uv stralen worden gereflecteerd in de sneeuw en zijn dus op wintersport vele malen sterker. Kies dus voor een goede zonbescherming.

Is een zonnepoeder geschikt voor de wintersport?

In zonnepoeder van Sunday Brush zit geen water en is dus ideaal voor wintersporters.

https://youtu.be/HguGuF83ftE

Wil jij een Sunday Brush winnen?

Graag laten wij jou kennis maken met deze revolutionaire manier van zonnebescherming. In samenwerking met Sunday Brush bieden wij een van onze lezers de mogelijkheid om gratis een Sunday Brush te ontvangen zodat hij of zij kan testen of het product echt zo goed is als wij beweren.

Om mee te doen aan deze win-actie hoef je alleen maar even de volgende twee stappen te doorlopen:

 1. Schrijf je in voor de Snowrepublic nieuwsbrief: klik hier
 2. Like onze facebookpagina: facebook.com/snowrep

Deze winactie heeft een looptijd tot 8 maart 2019

Meer informatie vind je op www.sundaybrush.com

(Visited 598 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

3 Reactie op “Win-actie: een zonnepoeder als bescherming tijdens de wintersport”

 • Tessey Geurds
  23 februari 2019 at 13:53

  fingers crossed!

 • wilmsen anita
  22 februari 2019 at 08:59

  Opmerking:Ik wil het zonnepoeder graag uitproberen

 • m chen
  21 februari 2019 at 15:30

  Schrijf je in voor de Snowrepublic nieuwsbrief: reeds lid en Like onze facebookpagina: uitgevoerd maar onder ander mailadres

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer