Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Van 12 tot en met 18 januari gaan we een bezoek brengen aan drie skigebieden. We beginnen in La Plagne en reizen dan door Peisey waar we zullen fatbiken op E-bikes en achter paarden gaan skiën. Daarna gaan we twee dagen in Les Arcs op onderzoek uit. Vervolgens doen we Valmorel nog aan. Heb jij specifieke vragen over één van deze gebieden of heb je een leuke challenge voor ons? Laat het ons dan weten via een bericht of via één van onze Social Media kanalen.

La Plagne

Het gebied staat bekend als perfect gebied voor starters  of gezinnen met jongere kinderen enerzijds en anderzijds als walhalla voor off-piste skiërs. Merendeel afdalingen is groen en blauw/rood. Sneeuwzeker, doordat de meeste afdalingen boven de tweeduizend meter liggen. Het skigebied van La Plagne beslaat zo een tweehonderdvijfentwintig kilometer aan pistes.

Het dorp La Plagne
Het dorp La Plagne

Paradiski Yuge

Met de Paradiski Yuge App kan je je positie bepalen, of die van je vrienden. Weerinformatie, conditie van de sneeuw bekijken en niet onbelangrijk de drukte bij de liften. Verder helpt de app je met het uitstippelen van routes aangepast aan je niveau. Je kan er foto’s mee maken en nog veel meer. Lees er alles over in ons reisverslag eind januari.

Accomodatie in La Plagne

we zullen verblijven in hotel Auracaria. Dit hotel is volledig gerestyled door architecte Leslie Gauthier en heeft 84 kamers. Ook van dit hotel zullen we een uitgebreide review schrijven.

Een volledig gerestyled hotel met verschillende concepten en een uitgebreide Spa
Een volledig gerestyled hotel met verschillende concepten en een uitgebreide Spa
(Visited 147 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer