Van 12 tot en met 18 januari gaan we een bezoek brengen aan drie skigebieden. We beginnen in La Plagne en reizen dan door Peisey waar we zullen fatbiken op E-bikes en achter paarden gaan skiën. Daarna gaan we twee dagen in Les Arcs op onderzoek uit. Vervolgens doen we Valmorel nog aan. Heb jij specifieke vragen over één van deze gebieden of heb je een leuke challenge voor ons? Laat het ons dan weten via een bericht of via één van onze Social Media kanalen.

La Plagne

Het gebied staat bekend als perfect gebied voor starters  of gezinnen met jongere kinderen enerzijds en anderzijds als walhalla voor off-piste skiërs. Merendeel afdalingen is groen en blauw/rood. Sneeuwzeker, doordat de meeste afdalingen boven de tweeduizend meter liggen. Het skigebied van La Plagne beslaat zo een tweehonderdvijfentwintig kilometer aan pistes.

Het dorp La Plagne
Het dorp La Plagne

Paradiski Yuge

Met de Paradiski Yuge App kan je je positie bepalen, of die van je vrienden. Weerinformatie, conditie van de sneeuw bekijken en niet onbelangrijk de drukte bij de liften. Verder helpt de app je met het uitstippelen van routes aangepast aan je niveau. Je kan er foto’s mee maken en nog veel meer. Lees er alles over in ons reisverslag eind januari.

Accomodatie in La Plagne

we zullen verblijven in hotel Auracaria. Dit hotel is volledig gerestyled door architecte Leslie Gauthier en heeft 84 kamers. Ook van dit hotel zullen we een uitgebreide review schrijven.

Een volledig gerestyled hotel met verschillende concepten en een uitgebreide Spa
Een volledig gerestyled hotel met verschillende concepten en een uitgebreide Spa
(Visited 128 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.