Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Samen met het hoogste kabelbaanstation van Europa heeft Airbnb de ultieme overnachting voor skiliefhebbers gecreëerd. Skiër en Olympisch medaillewinnares Federica Brignone verwelkomt gasten in een accommodatie met een verbluffend uitzicht vanaf het dak van Europa: de Mont Blanc. Maar de echte ‘piste’ de résistance? Gasten in deze accommodatie mogen dit skiseizoen als allereerst van de legendarisch Alpenpistes afdalen.

Ski deze winter als eerste op de Mont Blanc en overnacht in een ongelooflijk winterwonderland op 3500 meter hoogte

Duizelingwekkend uitzicht

Volgens gegevens van Airbnb is dit verblijf op de Mont Blanc (op 3500 meter hoogte) officieel de hoogste Europese accommodatie: 400 meter hoger dan enig andere Airbnb accommodatie in het continent. Het futuristische kabelbaanstation Punta Helbronner is voor deze overnachting helemaal omgetoverd. Gasten slapen in de ‘Mont Blanc-kamer’ in een spectaculaire ruimte met kamerhoge ramen en een duizelingwekkend uitzicht op de besneeuwde Alpen. 

Ultieme overnachting voor skiërs 

De speciaal ingerichte kamer in het Punta Helbronner-kabelbaanstation vestigt zich op de Mont Blanc op een hoogte van 3500 meter met als Host Federica Brignone: wereldkampioene alpineskiën, Olympische medaillewinnares en de eerste vrouw in Italië die de wereldbeker heeft gewonnen. Dit is ongetwijfeld de ultieme overnachting voor iedereen die niet kan wachten om de ski’s weer onder te binden. Het verblijf is inclusief: 

  • Een rit met de Mont Blanc Courmayeur-kabelbaan, een uur voor de officiële opening van het skiseizoen.
  • De exclusieve mogelijkheid om van de pistes van de Mont Blanc af te dalen voordat het seizoen officieel begint.
  • Een speciaal diner bij ‘Tavolo dell ‘infinito’ bij het Punta Helbronner-kabelbaanstation.
  • Een overnachting in een speciaal ingerichte kamer in het Punta Helbronner-kabelbaanstation met een panoramisch uitzicht op de Mont Blanc.
Host Federica Brignone

“Als professioneel sporter weet ik hoe het is om de pistes in Courmayeur voor jezelf te hebben. Met de Mont Blanc op de achtergrond is het een ongelooflijke ervaring die nooit verveelt. Het is heel gaaf dat twee reizigers deze bergen nu op zo’n unieke en exclusieve manier kunnen ervaren dankzij Airbnb,” aldus Federica Brignone.

Een van ‘s werelds meest extreme stoeltjesliften

Punta Helbronner is een berg in het Mont Blancmassief, gelegen in het stroomgebied tussen Frankrijk en Italië. Gasten klimmen door de ijle lucht in een 360 graden draaiende gondelbaan en worden naar het futuristische Punta Helbronner-skistation gebracht door een van ‘s werelds meest extreme stoeltjesliften. Op 3500 meter hoogte biedt het station een spectaculair uitzicht op het dak van Europa vanaf het ronde terras: een adembenemend panorama van de Mont Blanc, de Monte Rosa, de Matterhorn, de Gran Paradiso en de Grand Combin.

Hoe het werkt

Het reserveren van de accommodatie kan vanaf dinsdag 23 november om 10.00 uur voor een verblijf op 27 november 2021 via www.airbnb.com/montblanc. Door dit verblijf te reserveren, adopteer je een Japanse sierkers en draag je bij aan het ‘Save the Glacier’-project. Geïnteresseerde gasten moeten er rekening mee houden dat de plaatselijke Covid-19-richtlijnen strikt gehanteerd worden. Potentiële gasten moeten een geverifieerd Airbnb-profiel met positieve recensies hebben en de huisregels zorgvuldig lezen.


(Visited 324 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer