Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Een winters avontuur in Oostenrijk

TRONO
De TRONO wordt geleverd in lekkere felle kleuren. Een mooi contrast met de verse sneeuw in Stubai.

Bij TRONO houden ze ervan om naar buiten te gaan en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

CHILLEN, HIKEN, SKIËN OF SNOWBOARDEN 

Of het nou gaat om chillen op het strand, hiken door de bergen of wintersporten. Ze houden van elk seizoen en maken zich nu op voor de start van het skiseizoen.

De mensen achter TRONO maakten een winterse trip naar Stubai in Oostenrijk om de opblaasbare stoelen voor het eerst te proberen in de sneeuw.

Snowrepublic en TRONO: een sterk team in de sneeuw.

Ook snowrepublic.nl was erbij en we kunnen alvast verklappen: de TRONO’s deden het fantastisch in de verse sneeuw op de gletsjer!

De opblaasbare TRONO stoel weegt maar 0,8 kg

Wanneer je al carvend van de piste naar beneden rijdt of als je een winterwandeling maakt wil je natuurlijk niet te veel spullen met je meedragen. De opblaasbare TRONO stoel weegt maar 0,8 kg en zit in een kleine draagtas met het formaat een tablet. In een paar seconden blaas je ‘m op (zonder pomp, enkel lucht!) en na gebruik rol je ‘m net zo makkelijk weer op en stopt hem terug in je rugzak.

TRONO opblaasbare stoel
Het perfecte relax-moment met een ultiem uitzicht op 2.900 meter boven zeeniveau

Het ontwerp van de TRONO is uniek omdat het een echte stoel is en perfecte ondersteuning biedt voor je rug en nek. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een tussenstop in de sneeuw. En wat ons betreft een ultieme wintersport gadget.

Doe mee en win je eigen TRONO

Snowrepublic is partner van TRONO en biedt jou de mogelijkheid deze perfecte wintersport gadget te winnen en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is:

Deze win-actie loopt tot 5 december 2017. Dan hoor je of jij hebt gewonnen.

Een video impressie van het TRONO team in Stubai


TRONO is partner van Snowrepublic


(Visited 875 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer