Lenteskiën met een Ibizagevoel

Door Pauline van der Waal

Ben jij Ibiza-minded, maar ook dol op sneeuw? Zet dan de tweede helft van maart maar in je agenda, want dan zijn de White Pearl Mountain Days echt iets voor jou! Om precies te zijn kun je van 15 tot en met 31 maart 2019 in het Skicircus terecht.

White Pearl Mountain Days

Gezien het late tijdstip in het siezoen is de kans groot dat je na een aantal prachtige afdalingen met een zonnetje op je bolletje op het terras kunt zitten. Maar niet alleen dat: dansen kan natuurlijk ook! In het hele Skicircusgebied -dat de dorpen Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn omvat- is het in de meeste berghutten feest. Cool sounds, heerlijke cuisine en een ‘health and fitness’-programma, als dat geen genieten wordt…

DJ's en live performances. Foto: saalbach.com, Daniel Roos
DJ’s en live performances. Foto: saalbach.com, Daniel Roos

Muziek is de rode draad

De muziek bestaat uit internationale DJs en live performances, met bijvoorbeeld een elektrische viool, drums, saxofoon, gitaar en zang. Zoek je favoriet uit en geniet! Alle info inclusief het programma vind je op de website.

Heerlijk eten is onderdeel van de experience. Foto: saalbach.com, Daniel Roos
Heerlijk eten is onderdeel van de experience. Foto: saalbach.com, Daniel Roos

Niet alleen maar feest, we gaan ook nog gezond doen

Heerlijk eten, mooie mensen en lekkere muziek. Het kan niet op! Toch zit er ook nog een ‘healthy’ gedeelte aan de White Pearl Mountain Days. Je kunt dus meedoen aan bijvoorbeeld Zumba, Yoga of wandelen met sneeuwschoenen. Hieraan kunnen wel extra kosten verbonden zijn.

Yoga in de sneeuw. Foto saalbach,com, Daniel Roos
Yoga in de sneeuw. Foto saalbach,com, Daniel Roos

Geheel gratis of toch de VIP-treatment?

Het mooie van dit feestje is, is dat de toegang gratis is. Iedereen kan dus meegenieten! Wil je toch nog meer luxe, dan kun je gaan voor het ‘White Pearl Membership’. Dit kost je € 95,- per persoon per dag, maar dan word je wel extra in de watten gelegd. Je krijgt hiervoor bijvoorbeeld toegang tot de Members Lounge op de diverse locaties, een welkomstdrankje, een White Pearl Days parelketting (nee, ik verzin dit niet), VIP shuttle service en nog veel meer én een verrassing.

Alvast in de stemming komen? Bekijk deze lekkere teaser.

Meer over het Skicircus

Natuurlijk is het mooi hoor, zo’n event. Maar als je er dan toch bent, geniet dan zeker van al het andere moois dat het Skicircus te bieden heeft. Het gebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn heeft namelijk 270 kilometer piste met 70 liften en 60 berghutten kriskras door het gebied. Onder Nederlanders is het Skicircus één van de meest populaire wintersportgebieden.
Meer informatie of direct boeken? Kijk op de Skicircus-website.

Alle artikelen lezen over het Skicircus.

Video: Roland Freitag Fotografie

(Visited 424 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.