Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

White Pearl Mountain Days: het leukste lentefeest in het Skicircus

Door Maaike de Vries

E erder schreven we al over de verschillende openingsfeesten in Tirol en Salzburgerland. Maar ook de eindfeesten worden mogen er zijn dit seizoen. En zeg nou eerlijk, ondanks dat we eigenlijk nooit genoeg krijgen van het wintersportseizoen, is een seizoensafsluiting vaak wel hét ideale evenement. 

Snowrepublic is erbij. Jij ook?

Nog lekker skiën, een fijn zonnetje en temperaturen die vaak nét iets aangenamer zijn dan bij de opening van het seizoen. En vanzelfsprekend is Snowrepublic erbij met reporters Karin en Ilse. We zullen dus live verslag doen van dit spectaculaire evenement.

White Pearl Mountain Days 2019 Fotocredits: saalbach.com, Daniel Roos
White Pearl Mountain Days 2019
Fotocredits: saalbach.com, Daniel Roos

In Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn keren van 20 maart tot 5 april 2020 de White Pearl Mountain Days weer terug. De White Pearl Mountain Days vonden voor het eerst plaats in het seizoen van 2016/ 2017 en zijn sindsdien een razend succes. In zeventien dagen tijd worden er 32 evenement georganiseerd, variërend van DJ’s, zangers, culinaire events, alpine yoga, snowshoeing en nog veel meer.

Tijdens de Sundowner Sessions waan je je in de hipste party oorden, waarbij thema’s  als ‘masquerade’, ‘glitter’ en ‘neon’ het nóg feestelijker maken. En dan nog beter nieuws, de toegang tot de festivals is helemaal gratis!

Een betere omgeving voor een feest kun je haast niet vinden! Fotocredits: Daniel Roos
Een betere omgeving voor een feest kun je haast niet vinden! Fotocredits: Daniel Roos

Natuurlijk kun je tussen alle te gekke feesten en evenementen door, ook genieten van de vele kilometers piste die het Skicircus rijk is. Met zijn 270 kilometer piste, zeventig liften en zestig berghutten hoef je je niet te vervelen. Wil je meer lezen over het skicircus? Kijk dan eens hier. 

Kijk en geniet vast mee van de geweldige beelden.


Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website van de White Pearl Mountaindays.


(Visited 297 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

één reactie op “White Pearl Mountain Days: het leukste lentefeest in het Skicircus”

  • Emilie Zacho
    8 januari 2020 at 21:57

    En dat is precies de bedoeling bij de White Pearl Mountain Days, het nieuwe hippe festival dat plaatsvindt aan het eind van het seizoen. Organisator Nicole Hasenauer: “Er ontbrak nog een mooie afsluiter aan het eind van de winter. Met de White Pearl Mountain Days willen we dat gat opvullen. En niet met traditionele Oostenrijkse muziek, maar met een hippe beat. Ibiza in de bergen. Een echte beachvibe.” De komende drie jaar zal dit festival op het programma staan. Daarmee is, wanneer de sneeuw niet meer optimaal is, een heerlijk feestje op de piste een garantie geworden. In plaats van ploegen door de papsneeuw kun je voortaan op een terras in de zon beginnen met lekkere lounge.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer