advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Stoeltje voor in de tuin?

Door: Pauline van der Waal

Ging in Zwitserland het stoeltje na de allerlaatste rit nog met de hoogste bieder naar huis, Westendorf biedt de laatste stoeltjes van de te vervangen stoeltjeslift Fleiding te koop aan. Mail snel voor het te laat is!

Fleidinglift vervangen in seizoen 2019/2020

De oude Fleidinglift met de driepersoonsstoeltjes werd al in 1983 gebouwd en was na zoveel jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Op dit moment wordt er druk gebouwd aan de nieuwe achtpersoonslift die je binnen vijf minuten naar boven moet brengen. Omdat de oude stoeltjes nu geen dienst meer doen, biedt Westendorf deze te koop aan. Er zijn er nog enkele beschikbaar. Interesse? Stuur dan een mailtje naar het adres uit het bericht hieronder. Stuur je ons een foto als ‘ie staat te shinen in je tuin?

Foto: Pixabay

advertentie