advertentie
Ga mee op Europese Safari
Ga mee op Europese Safari. Klik hier voor meer informatie.
Elk jaar, in het laatste weekend van januari, wordt St. Moritz de hotspot voor polo. Je weet wel, dat spel met paarden waarbij je een balletje in het doel van de tegenstander moet krijgen. In 1985 werd op deze plaats het ‘sneeuwpolo’ uitgevonden. Hierbij strijden teams van over de hele wereld voor de felbegeerde Cartier Trophy op het bevroren meer van St. Moritz.

Dit jaar vindt het evenement plaats van 25 tot en met 27 januari 2019. Toegang is sinds het allereerste begin gratis, maar polo zou polo niet zijn als er ook wat meer ‘upscale’ mogelijkheden te boeken zijn. Je kunt tickets kopen voor het speciale Chukker Club, waarbij champagne en natuurlijk een zitplaats met fantastisch uitzicht inbegrepen is (vanaf 60 CHF). Wil je helemaal los, dan kun je ook gaan voor het VIP-gala op de zaterdagavond. Ticket is ietsjes duurder, vanaf CHF 850,- ben je erbij.

Maar waar je de wedstrijd bekijkt maakt niet zo veel uit, het wordt sowieso een geweldig spektakel! Er worden in totaal meer dan 12.000 bezoekers verwacht.

Snowpolo overview
Snowpolo overview
Snowpolo: wat een fenomenaal gezicht
Snowpolo: wat een fenomenaal gezicht
Spanning om te snijden
Spanning om te snijden
Polo in St. Moritz
Polo in St. Moritz
Duel om de bal
Duel om de bal
Pauze in de zon
Pauze in de zon
Tsja, logische sponsor...
Tsja, logische sponsor…
Victory!
Victory!

Voor nog meer beelden bekijk je onderstaand filmpje.

Voor meer informatie kijk je op de site van Polo St. Moritz.

Foto’s: Polo St. Moritz.

advertentie
Ski Safari