advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Welke wintersportgebied staat bovenaan jouw bucketlist?

Door: Saskia Smulders

Het is natuurlijk heerlijk om alvast vooruit te kijken naar volgend seizoen. Wintersportseizoen welteverstaan 🙂 Welk gebied staat er op jouw verlanglijstje om te gaan bezoeken komende winter? Wordt het een compleet nieuw gebied of ga je liever naar het voor jou vertrouwde gebied? Wij zijn benieuwd! Laat ’t achter in een reactie, bij voorkeur met motivatie.

Welk gebied staat er op jouw verlanglijstje? En waarom?Laat ’t ons weten in een reactie!

verlanglijstje
Credits: Saskia Smulders

Zweden, Noorwegen, Amerika…

Natuurlijk trap ik af! Ik ga sowieso in 2019 weer naar Serfaus Fiss Ladis. Voor mij blijft dat een heerlijk gebied met super mooi afdalingen, goede liften, goede restaurants en gezellige aprés-ski. Check het verslag en video nog maar een keer dat ik er onlangs over maakte. Maar natuurlijk sta ik zeker open voor andere gebieden. Zo zou ik best nog een keer in Zwitserland willen boarden en zijn er in Frankrijk ook nog diverse gebieden die ik naast Val d’Isère en Tignes niet goed ken. Ook wintersporten in Zweden of Noorwegen staan hoog op mijn verlanglijstje. En tja, stiekem zou ik ook heel graag eens in Amerika of Canada willen wintersporten….Zoveel mensen zoveel wensen 🙂

Met de hond

Dan staat er nog iets heel specifieks op mijn wensenlijstje: gaan wintersporten met mijn hond. Niet dat ik mijn hond op de ski’s wil binden, maar wél dat ik heerlijk met ‘m door de sneeuw kan banjeren en waar ze accommodaties hebben die op honden zijn gericht. Lijkt me super!

advertentie

1 REACTIE

  1. Wintersport met een hond! Lijkt me ook heel fijn. Sinds vorig jaar Sophie bij ons is gekomen moeten we vakanties anders plannen. Sterker nog, we gaan over drie jaar emigreren naar Oostenrijk en daar een pensioen/appartmenten verhuur starten met ook vooral de mogelijkheid je hond mee te nemen. Hou onzin de gaten, SkitheBucketlist en vandaar verder.

Comments are closed.