Welke wintersportgebied staat bovenaan jouw bucketlist?

Het is natuurlijk heerlijk om alvast vooruit te kijken naar volgend seizoen. Wintersportseizoen welteverstaan 🙂 Welk gebied staat er op jouw verlanglijstje om te gaan bezoeken komende winter? Wordt het een compleet nieuw gebied of ga je liever naar het voor jou vertrouwde gebied? Wij zijn benieuwd! Laat ’t achter in een reactie, bij voorkeur met motivatie.

Welk gebied staat er op jouw verlanglijstje? En waarom?Laat ’t ons weten in een reactie!

Zweden, Noorwegen, Amerika…

Natuurlijk trap ik af! Ik ga sowieso in 2023 weer naar Serfaus Fiss Ladis. Voor mij blijft dat een heerlijk gebied met super mooi afdalingen, goede liften, goede restaurants en gezellige aprés-ski. Check het verslag en video nog maar een keer dat ik er een tijdje terug over maakte. Maar natuurlijk sta ik zeker open voor andere gebieden. Zo zou ik best nog een keer in Zwitserland willen boarden en zijn er in Frankrijk ook nog diverse gebieden die ik naast Val d’Isère en Tignes niet goed ken. Ook wintersporten in Zweden of Noorwegen staan hoog op mijn verlanglijstje. En tja, stiekem zou ik ook heel graag eens in Amerika of Canada willen wintersporten….Zoveel mensen zoveel wensen 🙂

Met de hond

Dan staat er nog iets heel specifieks op mijn wensenlijstje: gaan wintersporten met mijn hond. Niet dat ik mijn hond op de ski’s wil binden, maar wél dat ik heerlijk met ‘m door de sneeuw kan banjeren en waar ze accommodaties hebben die op honden zijn gericht. Lijkt me super!

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:

één reactie op “Welke gebied staat er op jouw verlanglijstje voor volgend seizoen?”

  • Bastiaan van der Staay
    10 september 2018 at 19:01

    Wintersport met een hond! Lijkt me ook heel fijn. Sinds vorig jaar Sophie bij ons is gekomen moeten we vakanties anders plannen. Sterker nog, we gaan over drie jaar emigreren naar Oostenrijk en daar een pensioen/appartmenten verhuur starten met ook vooral de mogelijkheid je hond mee te nemen. Hou onzin de gaten, SkitheBucketlist en vandaar verder.

Comments are closed.

 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Sony camera's

Leg elk moment vast

Of je nu op wintersport gaat, door de bergen gaat wandelen of gaat genieten van een luxe vakantie aan zee, Sony biedt voor elke reis foto- en videografie producten om jouw unieke ervaringen vast te leggen en de content naar een hoger niveau te tillen. Zo is de nieuwe Sony A7C II samen met de FE 16-25mm F2.8 G en FE 24-50mm F2.8 G lens bijvoorbeeld een perfecte lichte en compacte kit als je maar weinig bagage mee kan nemen. Ontdek meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer