advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Weg Serfaus Fiss Ladis weer tijdelijk afgesloten

Door: Saskia Smulders

Net iets meer dan een jaar geleden ging de weg (L19) van Serfaus-Fiss-Ladis dicht vanwege het grote gevaar op aardverschuivingen. De toeristen, waaronder ikzelf, moesten toen via een noodweg het gebied verlaten. Nu, een jaar later, gaat de weg weer tijdelijk dicht . De reden is dat er “urgente onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden”. Deze vinden plaats op woensdag 20 maart tot en met vrijdag 22 maart van 23.30 uur tot 05.30 uur. Het gaat om de Serfauser Landesstrasse L19 en de Ladisser Landesstrasse L286.

Overdag kun je er dus wél gewoon door, maar moet je rekening houden met wachttijden en vertragingen. Meer informatie vind je op de website van Serfaus.

Zo ging het er vorig jaar aan toe op de noodweg:

Bron: serfaus.at

Lees alles over Serfaus-Fiss-Ladis

 

 

advertentie