Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Weerupdate Oostenrijk | Kaiserwetter in Kleinwalsertal

Door Hans ter Braak

Het is weer even geleden dat ik een update plaatste op Snowrepublic. In de afgelopen weken waren we namelijk in Nederland. Daar werden we verrast met een prachtige winterwereld. We hebben enorm genoten van de typisch oudhollandse taferelen en vanzelfsprekend ging ik vaak de natuur in om foto’s te maken.

Kleinwalsertal. Foto: Hans ter Braak

Ondertussen zijn we terug in Mittelberg, ons thuis in de bergen. Het was Kaiserwetter vandaag in de Alpen met slechts een paar sluierwolken in de middag. Op tweeduizend meter boven zeeniveau was het met zes graden boven nul ook ‘warm’.

Kleinwalsertal. Foto: Hans ter Braak

De komende dagen blijft dit prachtige alpenweer waarbij er mogelijk morgen ook wat Saharastof te zien zal zijn. De liften zijn gesloten maar er waren veel toerskiërs onderweg in de bergen.

Kleinwalsertal. Foto: Hans ter Braak
(Visited 151 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer