We gaan naar Gstaad in Zwitserland. Wie heeft tips voor ons?

Door Maartje Bevers | 4 januari 2020

Morgen, op 5 januari, vertrekken we vanuit het hoofdkwartier van Snowrepublic voor onze eerste skireis van het jaar naar Zwitserland. We, mijn partner en vaste reisgenoot Edwin en ik, verblijven in de eerste instantie in het chique dorpje Gstaad en na drie dagen zullen we doorreizen naar het sprookjesachtige Grindelwald.

In Gstaad zijn we op uitnodiging van Huus Hotel. Een bekende accommodatie gelegen in het vlakbij Gstaad geleden dorpje Saanen-Gstaad en jarenlang bekend onder de naam Steigerberger Hotel. Sinds de renovatie en de heropening in december 2016 heeft het hotel de verfrissend nieuwe naam Huus Hotel gekregen. En het resultaat van de renovatie mag er zijn! Bekijk hieronder de foto’s en video van dit prachtige, luxe en volledig in Alpine Style ingerichte hotel. Een droom dat we hier de aankomende dagen mogen overnachten.

Klik hier voor meer informatie over Huus Hotel

Tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Gstaad

Voor mij is het de eerste keer dat ik ga wintersporten in Gstaad. Ik ben dus erg benieuwd welke activiteiten of bezienswaardigheden we echt niet mogen missen. Hopelijk kunnen jullie, als lezers van Snowrepublic, helpen met wat handige tips en adviezen. Deze kun je geven in een reactie onder dit artikel, op onze Facebookpagina of via maartje@mountainreporters.com

Gstaad
Gstaad in winter 2018/2019. Als wij toch ook zulk weer hebben!

Alvast enorm bedankt voor je support. In mijn volgende verslag lees je dan welke activiteiten we hebben ondernomen.


Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door Huus Hotel en Gstaad.ch


(Visited 226 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.