De meeste skigebieden in Europa zijn nu ondertussen wel gesloten en de grootste seizoensafsluitingen hebben we nu zo’n beetje wel achter de rug. Dat betekent even een wat rustiger periode voor Snowrepublic. Natuurlijk zullen we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit de gebieden en informeren we je over nieuwe producten en evenementen.

Zomer
Het team van Mountainreporters.com

Maar voor de meeste reporters van snowrepublic.nl gaat het schrijven en publiceren gewoon door. Zij zijn namelijk de basis van het team achter de outdoor website Mountainreporters.com. Dit online outdoor magazine is gelanceerd in april 2017 en heeft ondertussen een sterk groeiend aantal lezers en volgers. Het is mooi om te zien hoe een groot deel van de wintersportfans ons ook daar is gevolgd. Heb jij ook wel eens zin in een actieve outdoor vakantie en wil je je laten inspireren door onze artikelen en reisverhalen? Bezoek dan ook eens Mountainreporters.com

We wensen jullie in ieder geval een hele mooie lente en zomer

We wensen jullie in ieder geval een hele mooie lente en zomer en hopen je weer terug te zien in de loop van augustus, als bij de meesten van ons de winterkriebels alweer beginnen op te spelen.

zomer
Ook zonder sneeuw zijn de bergen adembenemend mooi.

ONLINE OUTDOOR MAGAZINE MOUNTAINREPORTERS.COM


(Visited 124 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.