Moet je Nieuwe ski’s aanschaffen voor de wintersportvakantie?! Neem hier de tijd voor! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende ski’s dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wat voor sommige mensen nog belangrijker is dan de aanschaf van een paar goede ski’s, is het uiterlijk van de ski’s. Deze moeten namelijk matchen met je outfit en andere accessoires. Op veel pistes is het namelijk zien en gezien worden en dan moet je natuurlijk wel shinen! Het enige nadeel, er zit natuurlijk wel een kostenplaatje aan! Maar ach, een echte diva heeft dit ervoor over!

Duurste ski’s

Het is niet gelogen maar echt waar, deze foil -Oro-Nero-Gold-Skis hebben “slechts” een prijskaartje van 12.000 dollar. De 14 karaat goude bindingen maken de ski’s helemaal af. Met deze ski’s maak jij het verschil. Het enige wat mist zijn diamantjes. Kun je je voorstellen hoeveel pijn elk krasje doet?!

Duurste ski's
Duurste ski’s
moët en chandon ski's
Moët en Chandon ski’s

Als 14 karaats goud niet perse hoeft, dan kun je nog altijd voor de ski’s van Moët en Chandon gaan!

Alhoewel, zou het dan niet alleen après-skiën worden?

Duurste snowboards

Snowboards met een gouden randje heb ik nog nooit voorbij zien glijden op de piste. Toch is er voor de duurste snowboard 31.000 dollar neergelegd. En dan heb je het over dit board:

Duurste snowboard
Duurste snowboard

Precies, een houten- snowboard zonder bindingen maar dan heb je het wel over één van Burton’s zijn eerste prototypes. Ontwikkeld in 1977 door Jake Burton himself. En inderdaad, het lijkt op een surfboard. Maar wauw, wat een ontwikkeling heeft een snowboard doorgemaakt.

Verzekeren

Oké, met al deze dure spullen is het van groot belang om een goede verzekering af te sluiten. De piste-dieven zijn weer actief!

Saskia schreef eerder een artikel met goede tips om diefstal op de pistes te voorkomen

bron: www.snowchamps.nl | www.vintagewinter.com


[/ess_grid]


 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer