Moet je Nieuwe ski’s aanschaffen voor de wintersportvakantie?! Neem hier de tijd voor! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende ski’s dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wat voor sommige mensen nog belangrijker is dan de aanschaf van een paar goede ski’s, is het uiterlijk van de ski’s. Deze moeten namelijk matchen met je outfit en andere accessoires. Op veel pistes is het namelijk zien en gezien worden en dan moet je natuurlijk wel shinen! Het enige nadeel, er zit natuurlijk wel een kostenplaatje aan! Maar ach, een echte diva heeft dit ervoor over!

Duurste ski’s

Het is niet gelogen maar echt waar, deze foil -Oro-Nero-Gold-Skis hebben “slechts” een prijskaartje van 12.000 dollar. De 14 karaat goude bindingen maken de ski’s helemaal af. Met deze ski’s maak jij het verschil. Het enige wat mist zijn diamantjes. Kun je je voorstellen hoeveel pijn elk krasje doet?!

Duurste ski's
Duurste ski’s
moët en chandon ski's
Moët en Chandon ski’s

Als 14 karaats goud niet perse hoeft, dan kun je nog altijd voor de ski’s van Moët en Chandon gaan!

Alhoewel, zou het dan niet alleen après-skiën worden?

Duurste snowboards

Snowboards met een gouden randje heb ik nog nooit voorbij zien glijden op de piste. Toch is er voor de duurste snowboard 31.000 dollar neergelegd. En dan heb je het over dit board:

Duurste snowboard
Duurste snowboard

Precies, een houten- snowboard zonder bindingen maar dan heb je het wel over één van Burton’s zijn eerste prototypes. Ontwikkeld in 1977 door Jake Burton himself. En inderdaad, het lijkt op een surfboard. Maar wauw, wat een ontwikkeling heeft een snowboard doorgemaakt.

Verzekeren

Oké, met al deze dure spullen is het van groot belang om een goede verzekering af te sluiten. De piste-dieven zijn weer actief!

Saskia schreef eerder een artikel met goede tips om diefstal op de pistes te voorkomen

bron: www.snowchamps.nl | www.vintagewinter.com


[/ess_grid]


(Visited 565 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer