Moet je Nieuwe ski’s aanschaffen voor de wintersportvakantie?! Neem hier de tijd voor! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende ski’s dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wat voor sommige mensen nog belangrijker is dan de aanschaf van een paar goede ski’s, is het uiterlijk van de ski’s. Deze moeten namelijk matchen met je outfit en andere accessoires. Op veel pistes is het namelijk zien en gezien worden en dan moet je natuurlijk wel shinen! Het enige nadeel, er zit natuurlijk wel een kostenplaatje aan! Maar ach, een echte diva heeft dit ervoor over!

Duurste ski’s

Het is niet gelogen maar echt waar, deze foil -Oro-Nero-Gold-Skis hebben “slechts” een prijskaartje van 12.000 dollar. De 14 karaat goude bindingen maken de ski’s helemaal af. Met deze ski’s maak jij het verschil. Het enige wat mist zijn diamantjes. Kun je je voorstellen hoeveel pijn elk krasje doet?! 

Duurste ski's
Duurste ski’s
moët en chandon ski's
Moët en Chandon ski’s

Als 14 karaats goud niet perse hoeft, dan kun je nog altijd voor de ski’s van Moët en Chandon gaan!

Alhoewel, zou het dan niet alleen après-skiën worden?

Duurste snowboards

Snowboards met een gouden randje heb ik nog nooit voorbij zien glijden op de piste. Toch is er voor de duurste snowboard 31.000 dollar neergelegd. En dan heb je het over dit board:

Duurste snowboard
Duurste snowboard

Precies, een houten- snowboard zonder bindingen maar dan heb je het wel over één van Burton’s zijn eerste prototypes. Ontwikkeld in 1977 door Jake Burton himself. En inderdaad, het lijkt op een surfboard. Maar wauw, wat een ontwikkeling heeft een snowboard doorgemaakt.

Verzekeren

Oké, met al deze dure spullen is het van groot belang om een goede verzekering af te sluiten. De piste-dieven zijn weer actief!

Saskia schreef eerder een artikel met goede tips om diefstal op de pistes te voorkomen

bron: www.snowchamps.nl | www.vintagewinter.com


[/ess_grid]


(Visited 469 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën