Voor een heerlijke familievakantie ga je naar Obertauern

Lees hier alles over wintersport voor het hele gezin in Obertauern

Obertauern staat bekend als geweldige bestemming voor het hele gezin. Vanuit het dorp ben je in no-time op de piste, en ook zo weer terug als dat nodig is. Ideaal als een van de kinderen een handschoen is vergeten, of na een intensieve ochtend op de piste liever even teruggaat naar het appartement. Zo zorgt Obertauern voor een heerlijk ontspannen vakantie. Maar er is meer waar je je kinderen en jezelf blij mee maakt. Lees maar snel verder!

Op pad met het hele gezin

Een wondere witte wereld voor een heerlijk verblijf

De unieke ligging van Obertauern zorgt jaarlijks voor heel veel sneeuw. Niet voor niets wordt Obertauern regelmatig een sneeuwbol genoemd. Ken je ze nog, zo’n bolletje waarin het gaat sneeuwen als je maar hard genoeg schudt? Zo sprookjesachtig ziet het er in Obertauern ook uit. Kijk maar eens goed rond.

Daardoor is er bijna geen betere plek te vinden waar kinderen kunnen leren skiën. Razendsnel roetsjen de jonge skiërs de meer dan 100 kilometer perfect geprepareerde pistes af. Zo wordt elk kind een ware skicrack!

In Obertauern is altijd alles lekker dichtbij

Het allerbeste voor een gezinsvakantie is dat alles in Obertauern altijd direct om de hoek is. Dat zie je al meteen zodra je aankomt. Kijk goed om je heen, en je ziet eigenlijk direct alles wat jij en je gezin nodig hebben. Alles is dichtbij je hotel, dus ouders kunnen gemakkelijk zelf een rondje gaan skiën terwijl de kleintjes in een skiklasje zitten.

Tussen de middag in je appartement lunchen? Geen probleem, want je bent er zo! Alles is dichtbij en makkelijk te bereiken. Ideaal voor een ontspannen vakantie met kinderen.

Even niet skiën? Ga rodelen!

Kinderopvang voor de allerkleinsten

Omdat je zo dicht bij de pistes zit, kunnen kinderen gemakkelijk hun bochtjes draaien op de piste, terwijl je ze gemakkelijk in het oog kunt houden vanaf het terras van bijvoorbeeld je hotel. Voor de allerkleinsten is er kinderopvang, en het familieskipark Bibo Bär een voor veel kinderen een absolute topper.

De perfecte skiuitrusting voor elk kind

In veel sportwinkels zijn speciaal voor kinderen ontworpen helmen te huur. Ook hebben deze sportwinkels speciale aanbiedingen voor skiverhuur. Dit betekent meestal dat één kind tot 10 jaar gratis materiaal krijgt voor elke betalende ouder. Dat scheelt weer!

Talenten moet je aanmoedigen en het liefst zo vroeg mogelijk. Daarvoor zijn de kinderskilessen bij de skischolen in Obertauern perfect. Speciaal opgeleide skileraren helpen kinderen op een speelse manier, zodat ze al snel hun ouders van de piste voorbij razen.

Kinderen krijgen vanzelfsprekend korting op de aankoopprijs van een skipas. Kinderen onder de 6 jaar zelfs gratis onder begeleiding van hun ouders.

Kinderen hebben in Obertauern de tijd van hun leven

Extra services voor gezinnen met kinderen

Aan alles is gedacht in Obertauern. Als je je kinderwagen thuis hebt gelaten, kun je er een lenen bij de VVV. Bij Skiworld kun je ook kinderwagens of een slee lenen. Skikleding voor je kleintjes is er ook te huur.

In het ergste geval is er medische hulp voor jou of je kind, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat dat niet nodig is. Het geeft gewoon een fijn gevoel als je weet dat het er is.

Haal lekker diep adem en geniet van de frisse lucht in de bergen. Het doet ouders en kinderen meer dan goed!

Lees hier alles over wintersport voor het hele gezin in Obertauern

(Visited 98 times, 1 visits today)