Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Cees van den Bosch, eigenaar van Voigt Travel: “Lapland is een sprookje in de winter. De uitgestrekte wildernis van Noord-Scandinavië is in de wintermaanden compleet bedekt met een dikke laag sneeuw. Een witte wereld met sfeervolle dagen en mysterieus licht. ’s Nachts verlichten miljoenen sterren de heldere hemel en het noorderlicht danst in kleurige flarden.

Unieke Lapland reizen

Je kunt dit ook zelf beleven tijdens de unieke Lapland reizen. Voigt Travel heeft aan alles gedacht, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. Maak zo’n avontuurlijke reis naar Lapland en stap vanuit het vliegtuig in een totaal andere wereld. 

Lapland = Winterwonderland

Voigt Travel is dé specialist voor het Pure Noorden en komt al jaren in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Dankzij de rechtstreekse vluchten sta je al binnen drie uur op de poolcirkel, waar uw avontuurlijke Lapland vakantie direct begint.

Binnen drie uur sta je op de poolcirkel

Tot laat in de avond skiën of snowboarden

Altijd al eens oog in oog willen staan met rendieren? Of deelnemen aan unieke winteractiviteiten zoals een huskysafari of een sneeuwscootertocht? Of het magische noorderlicht zien? Alle Lapland reizen zitten vol met louter hoogtepunten.

Hier wil jij toch ook minimaal een keer in je leven skiën!

Het is zelfs mogelijk om de lange latten onder te binden en te ervaren wat wintersport in Finland inhoudt. Ook op de dagen dat de zon amper boven de horizon uitkomt, want in Fins Lapland worden de pistes verlicht en is het mogelijk om tot laat in de avond te skiën of snowboarden.

Lekkere lage temperaturen zorgen voor super goede sneeuw op en naast de piste
De ultieme off piste ervaring tussen de naaldbomen
Een totaal andere beleving dan een wintersport in de Alpen

Kies voor een week of een short-ski trip

Heb je niet veel tijd om in de winter op reis te gaan? Geen probleem. Bij Voigt Travel kun je naast 8-daagse reizen ook een weekend van vier dagen of een midweek van vijf dagen boeken. Welke Lapland vakantie je ook boekt, we beloven je dat het de tijd van je leven wordt. Gegarandeerd dat je jaren later nog steeds over uw wintervakantie naar Lapland praat.”

Lekker relaxed genieten van het pure ongerepte landschap

Kijk op Lapland.nl voor alle bijzondere reizen naar Lapland


(Visited 1.646 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer