Salomon Wintersportkleding Salomon Ski

Net zoals twee jaar geleden, nam ik deel aan de SkiColor in Les Gets. Iedereen kent inmiddels  de Color Run maar deze variatie daarop blijft toch iets bijzonders.

goed nieuws: In 2018 is er een verbinding gepland waardoor je niet meer door het dorp hoeft te klunen of het toeristentreintje hoeft te pakken.

Na een tweedaags bezoek aan La Clusaz en Le Grand Bornand streken we op vrijdag 10 maart neer in Les Gets, onderdeel van Portes du Soleil. Na ingecheckt te hebben in ons hotel, een tweesterrige oubollige toestand met übervriendelijke eigenaren, zijn we gelijk de pistes gaan verkennen. Les Gets is een ski-gebied met oostelijke en westelijke hellingen. De meeste pistes liggen op de oostelijke hellingen en helaas is er nog steeds geen verbinding met de westelijke zijde. Maar……

La Grande Ourse

Op de westelijke helling ligt op de Mont Chery het restaurant La Grande Ourse. We streken hier neer voordat we het parcours van de SkiColor zouden gaan verkennen. Maar na aan de praat geraakt te zijn met de eigenaren van dit überleuke restaurant, moesten we ons uiteindelijk nog haasten om de laatste gondel te halen. Kortom geen verkenning maar wel een ervaring rijker. Het verhaal was zo leuk dat ik er een apart artikel aan ga wijden. Let dus komende dagen op.

SkiColor 2017

Op zaterdag 11 maart zijn we vroeg opgestaan om deel te gaan nemen aan de SkiColor. We hadden een lunchafspraak bij La Grande Ourse met een groep Britse journalisten en Chrystelle Felisaz van het Office de Tourisme in Les Gets. Geheel volgens Franse traditie waren ze echter veel te laat waardoor we direct door gingen naar de start van de SkiColor en de lunch uitstelden tot na de run. Na onze beschermende overalls aangetrokken te hebben, gingen we op weg. Mocht je na het zien van de video nu ook zin krijgen om eens deel te nemen? Ga dan naar de website van de SkiColor en hou ze in de gaten. Alvast veel plezier met het videoverslag en wellicht tot volgend jaar.


Lees hier alle wintersport reisverhalen


 

win-actie
Casio winnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here