advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Je verwacht het niet hè….De vroege winterinval zorgt in de wintersportplaatsen voor een run op boekingen van accommodaties. Zo zijn veel hotels, appartementen en andere plekken met kerst al volledig volgeboekt. Dat is bijvoorbeeld het geval in Vorarlberg, maar ook in Tirol zijn nauwelijks nog lege bedden te vinden.

Veel sneeuw

Het is een logisch gevolg van de vele sneeuw die er de afgelopen weken is gevallen en natuurlijk vanwege de voorspellingen dat er nog meer sneeuw aankomt. Hoe meer sneeuw, hoe meer boekingen.

boekingen
Ook de Kerstman heeft met veel sneeuw te maken ;-). Credits foto: SkiWebShop

In de afgelopen jaren was de kerstperiode er vaak eentje zonder veel sneeuw. Daardoor zijn veel wintersporters terughoudend geworden om te gaan wintersporten tijdens de kerstperiode. Nu er zoveel sneeuw gevallen is, zorgt dit voor een ongekende run op vrije bedden. Maar als je nu nog besluit om te gaan, is de kans groot dat je naast het net vist.

Bron: orf.at

advertentie