advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Unieke beelden: de Zugspitze van bovenaf gezien!

Door Patricia Christiani

Als piloot vlieg je niet alleen naar gezellige vakantiebestemmingen, maar heb je onderweg ook nog eens de meest waanzinnige uitzichten. En daarbij zie je soms plekken vanaf een bijzondere invalshoek, zoals de Zugspitze van boven.

Van volger en piloot Joost Strauss ontvingen we dit filmpje van het uitzicht vandaag op de Zugspitze vanuit het vliegtuig. Met het mooie weer is de hoogste berg van Duitsland inclusief enkele liften heel erg goed te zien. Geniet mee van deze unieke beelden!

De Zugspitze is met 2.962 m de hoogste berg in de Tiroler Zugspitz Arena. Op heldere dagen kun je vanaf de berg het uitzicht op de toppen van bergen vier landen bewonderen.

Hoodfoto: Joost Strauss

Lees ook:

Wij verkenden Garmisch-Partenkirchen en de Zugspitze gletsjer

10 epische momenten tijdens de heenreis op wintersport

 

advertentie