Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Heb jij een vette video geschoten met coole content? Lucky you! GoPro stelt namelijk 1 miljoen dollar beschikbaar aan iedereen die meedoet aan hun 1 Million Dollar Challenge. Winnen was nog nooit zo leuk en dit is je kans!

HOE ZIT DAT?

GoPro daagt jou uit om je coole video’s naar hen te uploaden. De enige vereisten zijn, dat je de beelden hebt geschoten met de allernieuwste GoPro -de HERO 7 Black- en verder moeten het de rauwe, onbewerkte beelden zijn zonder muziek. Deze kan je insturen tot en met 9 december aanstaande. Alle ingezonden beelden worden door een professioneel team van editors bekeken en zij maken vervolgens een selectie van de beelden die door gaan naar de finaleronde. Van de geselecteerde beelden wordt daarna een ultramoderne HERO 7 Highlight Video gemonteerd. En om deze uiteindelijke video gaat het. De 1 miljoen dollar wordt namelijk verdeeld onder de inzenders van de beelden die in de uiteindelijke video worden gebruikt. Als jouw beelden worden gebruikt, dan ontvang jij aan de hand van het aantal seconden dat jouw beeld er in zit, een procentueel deel van die 1 miljoen dollar. Hoe meer coole content jij dus aanlevert, des te groter de kans dat jij de dollars bijgeschreven krijgt op jouw rekening. Hoe gaaf zou dat zijn?!

video
Hup, naar de sneeuw en de bergen jij! © Pixabay

HUP, OP NAAR DE SNEEUW

Wat houdt je nu nog tegen om er met je GoPro HERO 7 Black naar de sneeuw te vertrekken? Een beter excuus is er niet. Stap in de auto, pak het vliegtuig, regel een bus- of treinreis en trek er op uit met je camera. Film wat je filmen kan en uploaden die hap!

GO FOR IT

Mocht jij nou straks één van de gelukkige winnaars zijn van (een deel van) de 1 miljoen dollar.. Laat het ons dan weten! Wij wensen je heel veel succes. GO FOR IT!

(Visited 440 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer