Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Speciaal voor wintersporters die er geen genoeg van kunnen krijgen

Hoera, we kunnen weer op wintersport. En nu je eindelijk weer mag, heb je flink wat in te halen. In de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental zit je dan goed. Want vanaf eind januari worden de dagen langer en kun je daarom in Westendorf en Brixen op de donderdagen extra vroeg de lift naar boven nemen. Ook blijven de liften aan het einde van de skidag langer open. Zo pak je aardig wat uurtjes én kilometers extra tijdens je wintersport.

Lees meer over SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Foto: © SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental I Tim Marcour

Deze liften gaan extra vroeg open

De eerste 22 kilometer pistes gaan open voor sportieve vroege vogels. Vanaf 27.01.2022 draaien elke donderdag deze gondels en liften al vanaf 7.30 uur: 

Westendorf

  • Alpenrosenbaan 1 & 2
  • Choralmbaan
  • Talkaser

Eenmaal boven geniet je van het uitzicht over de Kitzbüheler Alpen en Hohe Tauern. En daar komt de zon! Langzaam zie je de grote gouden bol van achter de Kitzbüheler Horn opkomen. Maar niet te lang! Hup, in de benen voor een mooie afdaling!

Brixen

  • SkiWeltbaan
  • Sonnenlift

De eerste anderhalf tot twee uur heb je de pistes praktisch voor jezelf. Als dat geen genieten is! En als het langzaam maar zeker wat drukker wordt, dan is het de hoogste tijd voor een bak koffie bij één van de berghutten. En het mooie is: je hebt de hele dag nog voor je!

© SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental I

Ook op andere plekken blijven de liften langer open

Zit je niet in Westendorf of Brixen, of ben je gewoon niet zo’n vroege vogel? Ook voor jou is er goed nieuws, want vanaf 27.01.2022 blijven veel gondels en skiliften aan het einde van de skidag langer open. Het blijft tenslotte langer licht, dus zo geniet je optimaal van de mogelijkheden van de SkiWelt.

Let op: de openingstijden kunnen per lift verschillen. Alle actuele openingstijden van de gondels en skiliften in de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental vind je op www.skiwelt.at/liftstatus.

Lees meer over SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Hoofdfoto: © SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental I Mathäus Gartner

(Visited 283 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer