Speciaal voor wintersporters die er geen genoeg van kunnen krijgen

Hoera, we kunnen weer op wintersport. En nu je eindelijk weer mag, heb je flink wat in te halen. In de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental zit je dan goed. Want vanaf eind januari worden de dagen langer en kun je daarom in Westendorf en Brixen op de donderdagen extra vroeg de lift naar boven nemen. Ook blijven de liften aan het einde van de skidag langer open. Zo pak je aardig wat uurtjes én kilometers extra tijdens je wintersport.

Lees meer over SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Foto: © SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental I Tim Marcour

Deze liften gaan extra vroeg open

De eerste 22 kilometer pistes gaan open voor sportieve vroege vogels. Vanaf 27.01.2022 draaien elke donderdag deze gondels en liften al vanaf 7.30 uur: 

Westendorf

  • Alpenrosenbaan 1 & 2
  • Choralmbaan
  • Talkaser

Eenmaal boven geniet je van het uitzicht over de Kitzbüheler Alpen en Hohe Tauern. En daar komt de zon! Langzaam zie je de grote gouden bol van achter de Kitzbüheler Horn opkomen. Maar niet te lang! Hup, in de benen voor een mooie afdaling!

Brixen

  • SkiWeltbaan
  • Sonnenlift

De eerste anderhalf tot twee uur heb je de pistes praktisch voor jezelf. Als dat geen genieten is! En als het langzaam maar zeker wat drukker wordt, dan is het de hoogste tijd voor een bak koffie bij één van de berghutten. En het mooie is: je hebt de hele dag nog voor je!

© SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental I

Ook op andere plekken blijven de liften langer open

Zit je niet in Westendorf of Brixen, of ben je gewoon niet zo’n vroege vogel? Ook voor jou is er goed nieuws, want vanaf 27.01.2022 blijven veel gondels en skiliften aan het einde van de skidag langer open. Het blijft tenslotte langer licht, dus zo geniet je optimaal van de mogelijkheden van de SkiWelt.

Let op: de openingstijden kunnen per lift verschillen. Alle actuele openingstijden van de gondels en skiliften in de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental vind je op www.skiwelt.at/liftstatus.

Lees meer over SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Hoofdfoto: © SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental I Mathäus Gartner

(Visited 224 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.