Afgelopen weekend is Val Thorens opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste wintersportdorp van Frankrijk’. Dit gebeurde tijdens de World Ski Awards 2021. Meer dan 2.2 miljoen mensen stemden op Val Thorens, wat ervoor zorgde dat het dorp voor de negende keer met de titel aan de haal ging.

Voor de negende keer verkozen

Ondanks het moeilijke jaar 2021 zijn de stemmers trouw gebleven aan hun favoriete gebied. Directeur van het toerismekantoor in Val Thorens, Vincent Lalanne wil ze dan ook bedanken: “We zijn heel erg vereerd om opnieuw verkozen te zijn tot beste wintersportdorp in Frankrijk, een prijs die we danken aan de fans van Val Thorens. En we willen ook graag Verbier feliciteren met de titel van ‘Beste wintersportdorp ter wereld’, een prijs die Val Thorens eerder al 7 keer in de wacht sleepte. Het is een teken van excellentie en internationale erkenning op het hoogste niveau, en wij zijn na een moeilijke periode meer dan ooit gemotiveerd om onze diensten te blijven verbeteren in 2022 en opnieuw die felbegeerde titel na te jagen!”

’s Werelds grootste online community van alle skigebieden

Val Thorens heeft met meer dan 720.094 volgers op social media de grootste online community van alle skigebieden ter wereld. Het dorp werd niet alleen al negen keer verkozen tot ‘Beste wintersport dorp van Frankrijk’ maar ook al zeven keer tot ‘Beste wintersportdorp ter wereld’. Hieruit blijkt wel dat de community trouw is, waar het dorp erg dankbaar voor is. De “Live United” filosofie die het dorp nastreefd met alle medewerkers lijkt zijn vruchten af te werpen. Samen worden de krachten gebundeld om vakantiegangers een waanzinnige ervaring te bieden. Alle medewerkers, of dat nou restauranthouders, winkeliers, gidsen of chauffeurs zijn, dragen een steentje bij om vakantiegangers te blijven binnenhalen, een band met ze op te bouwen en op die manier een unieke wereldwijde community te vormen.

Foto: Dynafit – T.Loubere OT Val Thorens

(Visited 144 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer