Val Thorens komt met de 2-in-1 mondmasker-buff

Door Edwin Hagenouw

Om de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer en de skiliften te faciliteren, heeft Val Thorens een eigen 2-in-1-buff ontworpen. Deze nekwarmer is tegelijk een gecertifieerd COVID-19-masker en houdt je warm, comfortabel en veilig. De stof van de buff is ontwikkeld om te voldoen aan de drie-micron-partikelfilter en werd getest door de DGA (Direction Générale de l’Armement). Hij wordt geklasseerd als categorie 2 ‘masker voor groot publiek getest na vijftig wasbeurten’.

Voor het ontwerpen van deze veilige buff werkte Val Thorens samen met Textile BOLDOLUC in Lyon, een bedrijf dat gespecialiseerd is in beschermende kledij voor de medische sector.

Passend prijskaartje

Om een passend prijskaartje te plakken op deze buff, deden we een beroep op onze Val Thorens-community via sociale media. Zo zijn we op een prijs van €15 euro gekomen. Klanten krijgen ook korting op de buff bij aankoop van een weekskipas.

Val Thorens

De buff is te koop vanaf de opening van het skigebied op zaterdag 21 november 2020. Aanschaffen kan via het vvv-kantoor, aan de kassa’s van de skiliften en in verschillende winkels. Bovendien is hij verkrijgbaar in drie verschillende designs, nu al in voorverkoop aan €12, via deze link.

(Visited 1.478 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.