Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Val Thorens komt met de 2-in-1 mondmasker-buff

Door Edwin Hagenouw

Om de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer en de skiliften te faciliteren, heeft Val Thorens een eigen 2-in-1-buff ontworpen. Deze nekwarmer is tegelijk een gecertifieerd COVID-19-masker en houdt je warm, comfortabel en veilig. De stof van de buff is ontwikkeld om te voldoen aan de drie-micron-partikelfilter en werd getest door de DGA (Direction Générale de l’Armement). Hij wordt geklasseerd als categorie 2 ‘masker voor groot publiek getest na vijftig wasbeurten’.

Voor het ontwerpen van deze veilige buff werkte Val Thorens samen met Textile BOLDOLUC in Lyon, een bedrijf dat gespecialiseerd is in beschermende kledij voor de medische sector.

Passend prijskaartje

Om een passend prijskaartje te plakken op deze buff, deden we een beroep op onze Val Thorens-community via sociale media. Zo zijn we op een prijs van €15 euro gekomen. Klanten krijgen ook korting op de buff bij aankoop van een weekskipas.

Val Thorens

De buff is te koop vanaf de opening van het skigebied op zaterdag 21 november 2020. Aanschaffen kan via het vvv-kantoor, aan de kassa’s van de skiliften en in verschillende winkels. Bovendien is hij verkrijgbaar in drie verschillende designs, nu al in voorverkoop aan €12, via deze link.

(Visited 2.655 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer