advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

Triest nieuws vanuit het Val d’Isère. Daar kwamen vandaag een Fransman van 44 met zijn 11-jarige dochter om het leven bij een lawine in Frankrijk.

Gesloten piste

De lawine vond plaats op een hoogte van zo’n 3000 meter. Ze bevonden zich op een piste die was afgesloten vanwege lawinegevaar. De vader was, samen met z’n dochter, onderdeel van een groep wintersporters. Er werd een grootscheepse zoekactie ingezet om de slachtoffers te vinden. Meer details ontbreken op dit moment; de autoriteiten stellen een onderzoek in.

lawine Frankrijk
Foto: fr.yahoo.com

Niet de enige slachtoffers

De twee waren niet de enige slachtoffer vandaag van een lawine in het Franse Savoie. Een ander slachtoffer viel elders in de Savoie bij eveneens een lawine.

advertentie