advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Update over afgesloten wegen Obertauern en Saalbach Hinterglemm

Door: Saskia Smulders

Er is nieuws over de afgesloten wegen bij Saalbach Hinterglemm (L111) en de weg (B99) tussen Obertauern en Radstadt te melden. Hier een update.

L111 Saalbach Hinterglemm

Goed nieuws over de L111, de weg die naar Saalbach en Hinterglemm voert. Deze wordt om 15.00 uur weer opengsteld voor het verkeer na het succesvol laten springen van de lawines aldaar. Er wordt wél opgeroepen om nog even te wachten als je niet veel haast hebt, want de verwachting is dat het druk kan worden. Dat wordt gemeld op de Facebookpagina van Saalbach Hinterglemm.

B99 Obertauern

Over de B99 die van Obertauern naar Radstadt loopt is het wat spannender. Daar meldt de ANWB via Twitter: De B99 gaat tussen 15.00 en 16.00 uur één uur OPEN. Het verkeer wordt dan in konvooi door de politie begeleidt over de B99. Sneeuwkettingen zijn verplicht.

 

advertentie