Bakken sneeuw bij het Gardameer!

Door Sytske Maaijen | 29-12-2020 | activeitalia.com

Afgelopen nacht begon het te sneeuwen en in twaalf uur tijd hadden we tussen de 35-40 centimeter verse sneeuw. Voldoende om de ski’s voor het huis onder te binden en de weg uit te skiën. Ik woon zo’n vijf kilometer van het Gardameer, iets ten noorden van Riva del Garda. Bijzonder want meestal smelt de sneeuw hier snel weg en valt zeker niet in zulke hoeveelheden.

Chaos natuurlijk op de wegen natuurlijk, maar ik bak wat extra brood of wandel naar het volgende dorp voor paar boodschappen. De weg die we per ski’s nemen moet ik ook met mijn auto af en dat is nu geen optie.

Prachtige plaatjes in Trentino, Italië

Tot stilstand

Dit weer levert prachtige plaatjes op. Alles komt een soort van tot stilstand, terwijl we toch al redelijk opgesloten zaten door de lock down. Bekijk hieronder maar eens de plaatjes van het sprookjesachtige plaatsje Cologna di Tenno. Krijg je ook zin in een winterse vakantie in Italië? Check dan ook maar eens deze artikelen op Snowrepublic: WINTER IN TRENTINO.


Vanaf vandaag, 29 december 2020, geef ik jullie regelmatig updates over de winter in de Italiaanse regio Trentino.

Ik ben geboren en getogen in Nederland en na tien jaar België, ben ik in 2000 naar Italië verhuisd. Mijn passie voor de natuur en diverse buitensporten brachten mij naar de regio Trentino. Hier vindt je een ideale mix van bergen en meren, naast het heerlijke klimaat.

Mijn studie heb ik afgerond aan de Hoge Hotelschool Maastricht. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in conference- en facilitymanagement en toerisme. Met deze achtergrond en kennis promoot ik met veel enthousiasme mooie Italiaanse gebieden als ook haar producten. Kijk ook maar eens op activeitalia.com


(Visited 804 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.