En nog veel meer voordelen tijdens de vierde week van maart!

Lees er alles over op de website van Ski amadé

De populaire Ladies Week in het minstens zo populaire Ski amadé in Oostenrijk is terug! En eigenlijk is zo’n week speciaal voor vrouwen of juist voor mannen niet meer van deze tijd. Daarom kan iedereen gebruik maken van dit fantastische aanbod. Boek van 19 tot 26 maart 2022 met z’n tweeën een weekarrangement in een tweepersoonskamer en je krijgt van je accommodatie één 6-daagse skipas gratis.

De Ladies Week is nu voor iedereen

Ski amadé is goed voor maar liefst 760 kilometer piste

Het is bijna onmogelijk dat je als wintersportliefhebber nog nooit van Ski amadé hebt gehoord. Het is het grootste skiparadijs van Oostenrijk en je kunt er terecht op 760 kilometer piste en in 270 liften. Die zijn verdeeld over maar liefst vijf regio’s, die weer uit verschillende skigebieden bestaan. Het gaat om de regio’s Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Grossarltal. Daarvoor wil je maar wat graag een gratis extra skipas, of niet soms?

Lekker racen over de honderden kilometers aan piste

Boek je speciale arrangement en profiteer

Hoe kom je aan zo’n gratis pas? Heel simpel. Kies een Ladies Week-accommodatie uit en vraag een Ladies Week-offerte aan. Je ontvangt je persoonlijke aanbod direct van de accommodatie. Kijken en boeken maar!

Prijsvoorbeeld voor 2 personen: 7 nachten in een tweepersoonskamer, in een 4-sterren hotel met halfpension, incl. een 6-daagse skipas plus nog één 6-daagse skipas gratis vanaf € 1.548,50.

Plezier tijdens je wintersport

Naast skiën is er nog veel meer te beleven

Naast de gratis tweede skipas gratis is ook een dag de nieuwste damesski’s testen voor één persoon inbegrepen, net zoals een dag skiguiding. Verder is er een uitgebreid programma met tal van evenementen, concerten en feesten. Daarnaast is Ski amadé natuurlijk sowieso al een bestemming waar altijd wat te beleven valt.

Zoek en boek hier de Ladies Week

Genieten voor twee

Alle foto’s: Ski amadé

(Visited 462 times, 1 visits today)